Función del empleo: Sales

Tipo de puesto: Permanent

Tipo de empleo: Full - Time

Localización: Hoofddorp

País: Netherlands

Junior Sales Professional (Regio Randstad)

Professional Products divisie


Over L’Oréal

L’Oréal is waar FMCG meets Beauty. We geloven in ‘beauty for all’, dus proberen we voor elke consument de meest relevante producten in de markt te zetten. De beauty consument is veeleisend en de beauty markt is competitief. Om te kunnen beantwoorden aan de voortdurend veranderende vraag, zijn we digital first, merk gericht, dynamisch, innovatief en data driven. Als professional word je bij ons uitgedaagd om iedere dag nieuwe dingen te leren: on the job, via seminars, trainingen, workshops of brainstorm- en sharing sessions. 

De Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertises van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te geven aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan de salon een fantastische ervaring.

Wie ben ik?

Als Sales Professional voor de regio Den Haag / Amsterdam (Randstad) bezoek je salons in jouw regio, zowel fysiek als digitaal. Samen met de ondernemer ontwikkel je de salon business, door jouw eigen inzichten maar ook met hulp van Loreal House of Business en alles wat wij bieden op het gebied van educatie. Je weet de klanten te enthousiasmeren voor acties en nieuwe lanceringen en daarnaast prospects te overtuigen die passen bij het DNA van het merk. Acquisitie is een essentieel en groot onderdeel van deze functie.

Profiel

Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring en HBO werk- en denkniveau. Je bent ondernemend, energiek, hebt een service- en resultaatgerichte instelling en sterke digitale vaardigheden. Het komt vaak aan op jouw persoonlijkheid; jij mag jouw ideeën gaan vertalen in commerciële en creatieve acties, om zo bestaande klanten verder te helpen en nieuwe deuren te openen!

Technische & Professionele Competenties

·       Commercieel gedreven en resultaatgericht

·       Ondernemend & conceptmatig – Je bouwt het merk in jouw rayon zelfstandig op!

·       Verkoopvaardigheden, sterk in onderhandelen

·       Sterke communicatie- en presentatie vaardigheden. Je bent in staat te overtuigen en te enthousiasmeren

·       In staat een grote verantwoordelijkheid op je te nemen en om te gaan met druk

·       Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (must)

Wat bieden wij?

Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma en een individueel trainingsprogramma aan en de mogelijkheid om internationale peers te ontmoeten.

En verder vind je bij ons:

·       Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s;

·       Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

·       Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;

·       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;

·       Korting op L’Oréal producten

·       Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.

Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken. Dit biedt jou de kans om jouw kennis over verschillende stakeholders te verbreden. Je zal gaan samenwerken met collega’s uit vakgebieden als Sales, Marketing, Digital en Finance.

Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!

Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, Chairman van L’Oréal)

Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Benelux te werken?

Check dan onze LinkedIn page: https://www.linkedin.com/company/loréal/life


#}