Función Laboral: Ventas & Desarrollo de Negocio

Tipo de contrato: Jornada Completa

Ubicación: DK - Copenhagen

País: Denmark

Er du klar til nye udfordringer og har du lyst til at arbejde med to af branchens mest succesfulde brands? Ønsker du at udvikle dig professionelt i et miljø med internationalt præg og være en del af et sjovt, anderledes og uformelt arbejdsmiljø? Så grib chancen nu!

Jobbet
Med reference til vores Salgsledelse bliver du en nøgleperson i vores salgsstyrke. Med udgangspunkt i de overordnede salgs- og marketingsplaner vil dine primære opgaver være:
  • Gennemførelse og opfølgning af salgsaktiviteter og kampagner
  • Udvikling af og opfølgning på eksisterende kunder
  • Animering af salg-ud i saloner
  • Opsøgende salg/kanvas af nye kunder og professionel opstart af disse
  • Budget- og resultatansvar inden for distriktet
  • Rådgivning og uddannelse af frisører/salonpersonale
Din profil
Du har erfaring med salg af og en god forståelse for mærkevarer. Er du uddannet frisør, kosmetikker eller make-up artist og/eller har du branchekendskab er det en fordel, men ikke en nødvendighed. Du er meget optaget af, hvad der sker inden for skønheds- og modebranchen. Du er forretnings- og resultatfokuseret og arbejder professionelt, struktureret og kvalitetsbevidst med dine opgaver. Du er ambitiøs, har drive og entusiasme, samt trives i en travl og dynamisk hverdag. Du er serviceminded, udadvendt og har fremragende kommunikations- og forhandlingsevner. Du er selvmotiverende, men samtidig en god team player med evne til at inspirere og motivere dine omgivelser. Du har gode IT-kundskaber.

Vi tilbyder
Et særdeles attraktivt og udviklende job – såvel fagligt som personligt – i en succesfuld, dynamisk og ekspansiv virksomhed. Lønpakken består af en fast løn, bonusordning, pension, bil, tlf. m.m.

L’Oréal er verdens førende kosmetikvirksomhed. På verdensplan beskæftiger vi over 77.500 medarbejdere inden for salg og marketing, finans, logistik, IT og forskning, heraf over 450 medarbejdere i Danmark. Virksomhedens kontinuerlige toppræstationer sætter sit præg på organisationen. For de rette medarbejdere findes udfordringer og karrieremuligheder. En L’Oréal medarbejder har potentiale og entusiasme til at skabe topresultater. L’Oréal har brug for dit talent!

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt, da vi interviewer løbende