Función Laboral: Retail - Operaciones

Tipo de contrato: Media Jornada

Ubicación: Store

País/Región: Netherlands

Vacature Assistent Shopmanager

Parttime (32 uur)

 

Omschrijving

Voor onze outlet winkel in Designer Outlet Centre Roermond zijn wij op zoek naar een:

 

Assistent Shopmanager (32 uur p/w)

 

Als assistent shopmanager zal je samen met de shopmanager verantwoordelijk zijn voor de performance van onze outlet winkel. Je geeft leiding aan een team van verkoopmedewerkers en zorgt voor een optimaal bedrijfsresultaat. Belangrijke onderdelen hierbij zijn: people management (coachen en motiveren van het team), creëren en onderhouden van een goede werksfeer, merchandising, stockmanagement, personeelsplanning, POS management (kassa) en kpi reporting naar outlet centre en L’Oréal headoffice.


Daarnaast zal je onze klanten van advies voorzien over onze veelzijdige productcatalogus. Het assortiment is steeds wisselend op basis van productbeschikbaarheid en omvat producten van de merken: L’Oréal Paris, Maybelline, Essie en Garnier. De nadruk zal echter liggen op make-up (L’Oréal Paris, Maybelline en Essie).

 

Jouw profiel

  • Je bent (klant)vriendelijk, enthousiast en proactief

  • Je hebt goede commerciële vaardigheden en bent resultaatgericht

  • Je beschikt over goede leiderschapskwaliteiten en je hebt ervaring in het coachen en motiveren van mensen.

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het managen van de backoffice van een winkel.

  • Je bent inventief en oplossingsgericht

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je bent netjes, ordelijk en nauwkeurig.

  • Je hebt oog voor detail

  • Je bent representatief voor onze merken

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal (50% van alle consumenten in Roermond heeft de Duitse nationaliteit).

 

Wat bieden wij?

L’Oréal biedt een dynamische werkomgeving en een prettige werksfeer. Je zult werken in een enthousiast team van mensen met passie voor beauty en cosmetica. Wij bieden een marktconform salaris en mogelijkheid tot opleiding en training.


Daarnaast bieden wij  aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonus, 13e maand, winstdeling, vakantiegeld en personeelskorting.

 

Interesse?

Wil jij werken voor een bedrijf waar beauty centraal staat?  Waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en de lijnen kort zijn . Aarzel dan niet en solliciteer direct via onderstaande link!

 

 

Werken voor L’Oréal

L’Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Beauty en persoonlijke verzorging hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van de mens; zodra behoeften als onderdak en voeding zijn vervuld, zullen mensen hun geld investeren in beauty en verzorging. Dit maakt onze business strategisch en impactvol. Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 31 merken voldoen we aan de verschillende consumentbehoeften en we geloven dat, met ons diverse productportfolio, we kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering.