Función del empleo: Marketing

Tipo de puesto: Permanent

Tipo de empleo: Full - Time

Localización: Hoofddorp

País: Netherlands

Young Graduate Program – Junior Retail Brand Manager

Wat ga je doen? 
Als Junior Retail Brand Manager ben je werkzaam in de Active Cosmetics Divisie. Je werkt samen met de Brand Business Leader en de Product Brand Manager om de sterke positie van een van onze merken te behouden en uit te bouwen. 

Taken waar jij je als Junior Retail Brand Manager mee bezig gaat houden zijn bijvoorbeeld: 

Het opzetten en uitvoeren van marketingplannen die de consument (shopper) centraal stelt om zo conversie te maximaliseren voor onze (e)-retailers. Je creëert dit samen met sales én de klant. Je volgt omzetcijfers regelmatig en helpt sales om targets te behalen.

Om de consument (shopper) zo goed mogelijk te begrijpen, haal je data/insights uit kwantitatief en kwalitatief onderzoek via (e)-retailers, CMI en onze buitendienst die de verkoopkanalen, zoals apotheken bezoeken. Je werkt nauw samen met de Product Brand Manager om klant en consument perspectief samen te brengen.

Het analyseren, inzetten en evalueren van de meest effectieve marketing touchpoints in de consumer journey die bijdragen aan conversie (o.a. Sampling, Testers, POS materiaal, Merchandising, Windows, GWP’s, etc.), in samenwerking met de Product Brand Manager.

Het ontwikkelen van sales presentaties en tools in nauwe samenwerking met (E)-Key account managers, en waar nodig participeren in client meetings om het merk vanuit marketing perspectief te ondersteunen. 

Accuraat forecasten van promoties en lanceringen per klant in samenwerking met sales en logistiek. 


Ben jij het talent dat wij zoeken?

Dan heb je in ieder geval...

Een afgeronde WO Master;
Kennis van marktontwikkelingen, consumenten, producten en concurrenten;
Een goed gevulde marketing toolkit, waarin digitale marketing skills (zoals online advertising, social media, digitale campagnes en media planning) onmisbaar zijn;
Affiniteit met de dynamiek van retail omgevingen;
Een goed cijfermatig en analytisch inzicht;

Je staat aan de start van je carrière, vol met enthousiasme om het vakgebied marketing te vernieuwen en met jouw visie onze organisatie een stap verder te brengen!


De Active Cosmetics Divisie

Health is the Future of Beauty - De Active Cosmetics Divisie van L’Oreal is lokaal én wereldwijd de #1 speler in dermocosmetics; één van de snelst groeiende categorieen binnen Beauty. Onze merken, zoals Vichy en La Roche-Posay, hebben een sterk medisch DNA en worden daardoor (off- en online) alleen verkocht in een omgeving waar de consument de optimale beleving en het juiste advies krijgt. De apotheek is zo’n omgeving. Voor dit kanaal zijn wij zoek naar een Account Manager die verantwoordelijk wordt voor onze grote relaties.Young Graduate Program – Afgestemd op jouw profiel
Wij breken met de trend van vastomlijnde en generieke traineeships; omdat wij geloven dat iedere carrière uniek is. Daarom bieden wij een flexibel programma voor jouw ontwikkeling. Dit bestaat uit een uitgebreid introductieprogramm en diverse soft en hard skill trainingen, afgestemd op jouw vakgebied. 
De trainingen zijn zowel lokaal als op ons hoofdkantoor in Parijs, waar je internationale peers zult ontmoeten waarmee je ervaringen deelt.

De ontwikkeling van talent staat centraal binnen onze organisatie. Mede door dit persoonlijke ontwikkelplan wordt de groei van jou als professional sterk gestimuleerd. “A company is not about walls and machines, but about people, people, people.”
(Eugène Schueller, founder L’Oréal)
 

Doorgroeien binnen L’Oréal
Wij bieden een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s, een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zowel binnen als buiten je huidige vakgebied, zowel in Nederland als internationaal. De vier verschillende divisies zorgen er daarnaast voor dat jij tevens in verschillende markten actief kunt zijn tijdens jouw carrière bij ons. 

Uiteraard ontvang je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling) en korting op L’Oréal producten. Tot slot hebben we leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten, onze jaarlijkse Citizen Day en gezellige maandborrels. 
 

Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Nederland te werken?
Kijk dan op de carrière site: https://careers.loreal.com/en/locations/europe/careers-in-netherlands

#}