Función Laboral: Recursos Humanos

Tipo de contrato: Jornada Completa

Ubicación: Netherlands - Headoffice Hoofddorp

País: Netherlands

 

Stage L’Oréal – Human Resources

 


Over L’Oréal

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. In onze Nederlandse vestiging, gelegen vlakbij Amsterdam, werken we met 420 mensen naar ons streven de nummer 1 positie te behalen met al onze merken in de Nederlandse markt. Als innovatief en dynamisch bedrijf introduceren wij iedere maand nieuwe producten op de markt. Gedreven door sterke marketing campagnes, goede relaties met retailers en een vloeiende supply chain, verkopen wij 53 miljoen producten per jaar.

 

Met onze 32 internationale merken voldoen we aan de verschillende consumentenbehoeften en we geloven dat met ons diverse productportfolio we kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering.

 

 

Waar zijn we naar op zoek

We zijn op zoek naar een ambitieuze WO student, met sterke overtuigingen en ideeën die avontuurlijk zijn en altijd uitgedaagd willen worden. We zoeken toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun ideeën het verschil maken.

 

We need talent!

Om onze Human Recource afdeling te versterken, zijn wij op zoek naar een Human Resource stagiair die vanaf september of oktober 2017 beschikbaar is.

 


Functie en werkzaamheden
Als HR stagiair ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het personeelsbeleid van  heel L'Oréal Nederland. Je zult je voornamelijk bezig houden met recruitmentactiviteiten, maar zal je daarnaast ook opdrachten voor het Learning & Development en Compensation & Benefits team doen.  

 

Je gaat de verschillende managers binnen HR ondersteunen in hun werkzaamheden. Op het vlak van recruitment werk je mee aan de campus strategie voor L’Oréal Nederland. Hierbij kun je denken aan het ondersteunen in externe en interne recruitment activiteiten, het creëren voor relevante content en het managen van onze social media kanalen. Daarnaast werk je ook dagelijks mee aan CV selecties, het inplannen en bijwonen van interviews en ga je ook zelfstandig gesprekken voeren.

 

Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het Intern Develoment Program, het ontwikkel en begeleiding traject voor de stagiaires. Hierbij kun je denken aan het organiseren van onder andere interns to interns. Dit is een event voor stagiairs door stagiairs waar ervaringen worden gedeeld en de stagiairs elkaar beter leren kennen. Daarnaast organiseer jij het maandelijkse stagiair-uitje en coördineer je de feedback momenten.  Jouw Profiel

  • WO- student (Bachelor/Master)
  • Ondernemend en commercieel
  • Schrikt niet van verantwoordelijkheden en levert graag een toegevoegde waarde
  • Analytisch sterk, flexibel, en weet van aanpakken
  • Open persoonlijkheid, oplossingsgericht en communicatief sterk
  • Vloeiend in Nederlands en Engels
  • Naast je studie actief geweest in nevenactiviteiten

 

Stage lopen bij L´Oréal
Intern Development Program

L’Oréal investeert in de ontwikkeling van jong talent. L’Oréal biedt tijdens jouw stage het Intern Development Program aan, een ontwikkelingstraject speciaal voor stagiairs. Het IDP biedt gedurende de stageperiode: een welkomstpresentatie, persoonlijke begeleiding, presentatiemogelijkheden, officiële evaluaties en sociale evenementen (lunches, borrels, etc.).

 

L’Oréal biedt stages in de disciplines van Marketing, Sales, E-Commerce, Finance, Supply Chain, Human Resources, Corporate Communicatie en Public Relations. Naast het ervaren hoe het is om te werken binnen een jong, energiek en dynamisch bedrijf, bieden wij stages aan vol verantwoordelijkheden met de kans na een succesvolle stage aangenomen te worden voor een Young Graduate Program.Doorgroeien binnen L´Oréal

Als je bij L’Oréal start, krijg je eigen verantwoordelijkheden vanaf de eerste dag. Bij L’Oréal zul je werken met gedreven en gepassioneerde collega’s en met managers die jou stimuleren het beste uit jezelf te halen. L’Oréal biedt een internationale en diverse werkomgeving waar gezelligheid, naast serieus werk, fundamenteel is in onze teams. L’Oréal neemt haar verantwoordelijkheid als corporate citizen, waar jij als medewerker zelf een actieve rol in kunt spelen.

 

Wij breken met de huidige trend van vastomlijnde en algemene traineeships; wij geloven dat iedere carrière uniek is. Daarom bieden wij elke nieuwe werknemer een individueel afgestemd Follow up & Integration Track (FIT) aan. Dit bestaat uit een introductie programma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma aan. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op ons hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten. Na jouw individuele FIT ben jij in staat om als echte professional je eigen carrière, gedreven door jouw ambities en capaciteiten op te bouwen. Bij L’Oréal zal je snel groeien en ontwikkelen. Internationale stappen kunnen hier een onderdeel van zijn. Per jaar nemen wij gemiddeld 25 Young Graduates aan op verschillende afdelingen.


 

Wat bieden wij aan                                                       
Deze meewerkstage is fulltime, voor een duur van 5 tot 6 maanden. Je ontvangt een stagevergoeding van €650,- bruto en reiskostenvergoeding, tenzij je in het bezit bent van een student ov-jaarkaart.