Función Laboral: Retail - Operaciones

Tipo de contrato: Jornada Completa

Ubicación: Store

País: Netherlands

Voor onze L’Oréal Luxe (Giorgio Armani, Lancôme & Yves Saint Laurent) counters in de Bijenkorf zijn wij op zoek naar FLOORMANAGERS voor Utrecht en Rotterdam.

 

Als Floormanager ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van een team van Beauty Advisors, die verantwoordelijk zijn voor het generen van sales, het geven van advies en het creëren van een positieve winkel ervaring voor de klanten. Kwaliteit en service staan bij onze luxe merken hoog in het vaandel. De klant staat centraal en moet zich speciaal voelen. Wij bieden onze klanten een passend advies en nemen hen mee in de wereld van luxe en kwaliteit. Je werkt zelf actief mee op de winkelvloer, je bent verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen en bent de contactpersoon met het hoofdkantoor van L’Oréal Luxe.

  

 

Wij zijn op zoek naar “Strong Personalities" die commercieel gedreven zijn en passie hebben voor cosmetica en leidinggeven!

Van haute couture tot designer beauty, Giorgio Armani gelooft dat schoonheid van binnen komt , zijn creaties zijn gemaakt om een persoonlijkheid te onthullen, niet te bedekken. De bijzondere texturen & kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en kennen een  uitzonderlijk lichtheid en comfort, welke vrouwen niet enkel mooier maken, maar nog belangrijker, haar ook haarzelf laten zijn. Aan dit motto is hij trouw gebleven tot op de dag van vandaag. Giorgio Armani Beauty bevat  alle verfijning en stijl van de mode. Als een perfecte aansluitende jurk, past de make-up zich direct aan aan de natuurlijke contouren van het gezicht. Giorgio Armani staat voor de overtuiging dat elegantie niet opvallen betekend, maar onthouden worden.”

 

“Lancôme is in 1935 opgericht door Arno Petitjean. De motivatie achter het creëren van Lancôme is het leveren van Franse elegantie over de hele wereld. Deze elegantie kent de vorm van diverse parfums, make-up en verzorgingsproducten. Lancôme staat voor de belofte van een betrouwbare service van onberispelijke kwaliteit.”

 

“Yves Saint Laurent is een toonaangevend cosmeticamerk dat bekend staat om haar bekende parfums en iconische huid- en make-upproducten. Het merk weerspiegelt een wereld van gedurfde, Parijse elegantie en vrijheid. Dit is terug te zien in ieder product. Met een eigen karakter, stijl en stemming biedt Yves Saint Laurent een gevarieerde collectie met de mooiste beautyproducten. “

 

 

De volgende eigenschappen zijn belangrijk voor de functie:

  • Je hebt aantoonbare retail management ervaring (minimaal 3 jaar)
  • Je bent service gericht en hebt sterke communicatieve vaardigheden
  • Je bent zelfstandig, maar ook een teamspeler
  • Je bent in staat om zelfstandig complexe problemen op te lossen
  • Je hebt gevoel voor de luxe merken en hebt technische kennis van de producten (make-up, skincare)
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
  • Je bent flexibel in werktijden (werken in het weekend en op koopavond)
  • Je bent woonachtig in de regio van Utrecht of Rotterdam
  • Je bent full-time beschikbaar

 

Wij bieden naast een marktconform salaris, commissieregeling, dertiende maand en collectieve zorgverzekering een dynamische werkomgeving in een internationale sfeer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.