Función Laboral: Retail - Operaciones

Tipo de contrato: Jornada Completa

Ubicación: Norway - Northern Region

País/Región: Norway

Synes du virker spennende å jobbe for kjente merkevarer i et internasjonalt miljø og bli en del av vårt profesjonelle salgsteam? Drømmer du om et variert og interessant arbeid hvor du blir utfordret hver eneste dag? Er du klar til å ta ansvar, utvikle og drive noen av markedets sterkeste merkevarer? Da er du kanskje vår nye kollega!

Kort om stillingen

Som selger er du ansvarlig for salget av Decléor og Carita-merkene i sentrale og nordlige Norge. Jobben inkluderer både utvikling av eksisterende kundeforhold og forhandling med nye kunder. Din suksess måles av resultatene du oppnår med kunder i ditt område.

For å lykkes i denne rollen forventer vi at du:
  • Tar fullt ansvar for merkene Decléor og Carita i ditt distrikt, herunder ansvar for salgsbudsjetter, samt videreutvikle kundemassen gjennom oppsøkende salg
  • Skaper forutsetninger for sterkt salg fra butikk ved kontinuerlig å streve for best mulig ytelse og resultater i butikk. Verktøyene er en sterk merkevareportefølje med intensiv nyhetsstrøm, salgsfremmende kampanjer og sterk markedsstøtte.
  • Har erfaring med salg
  • Skaper og opprettholder gode kundeforhold
  • Har kommersiell og / eller hudterapeututdanning
  • Følger opp salg og distribusjon i distriktet, og arbeider kontinuerlig for forbedringer
  • Aktivt representerer distriktet med løpende rapportering, lokal kunnskap og kjennskap til konkurrentene.
  • Kommuniserer flytende på norsk
  • Har førekort B og trives med å kjøre
Din profil

Du har dokumentert erfaring som selger og en CV du er stolt av. Som person er du løsningsorientert, fleksibel, utadvendt og liker å jobbe med mennesker. Du har sterk drivkraft og liker å ta eget initiativ. Du er strukturert, ansvarsfull og kan også holde deg rolig i stressende situasjoner. Du liker å jobbe selvstendig med langsiktige kundeforhold som mål.

Vi tilbyr deg en spennende og utviklende jobb i et internasjonalt miljø med sterke merkevarer og gode personalfordeler. Stillingen omfatter grunnlønn og provisjon, firmabil, mobiltelefon og andre tekniske midler. Vi gir deg kontinuerlig opplæring og et profesjonelt team til støtte i ditt arbeid.

Er du personen vi leter etter? Vennligst send CV og søknad via våre nettsider så snart som mulig og senest innen 01.02.2018. Vi intervjuer kandidater fortløpende.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt til Salgssjef Morten Jakobsen via e-post på Morten.Jakobsen@loreal.com eller på telefon på +45 3016 6323.