Función Laboral: Marketing Operacional

Tipo de contrato: Jornada Completa

Ubicación: Stockholm - Stockholm

País: Sweden

Under våren 2017 (januari 2017 till och med juni 2017) kommer vi att erbjuda fem praktikplatser som verkligen ger erfarenhet av vad det innebär att arbeta med marknadsföring och försäljning av snabbrörliga konsumentvaror. Därför söker vi studenter som brinner för marknadsföring och skönhet.  Du kommer att arbeta på marknadsavdelningen för antigen Consumer Products Division eller Luxury Products Division. De tar hand om varumärken som L’Oréal Paris, Maybelline, Biotherm, Lancôme, Kiehl’s och många fler!


Under praktikperioden skall studenten arbeta i nära samarbete med category chefen för en av våra kategorier eller varumärken. Det kan vara till exempel make-up eller hudvård.

 

Praktiken innefattar både support för existerande varumärken såsom att skapa butiksmaterial, intern planering, marknadsanalys, lanseringsstrategi, PR strategi etc. Vi vill även att studenten håller i egna projekt såsom fokusgrupper och liknande.


Vi söker någon som är driven, engagerad, van att arbeta självständigt samt med ett brinnande intresse för marknadsföring.


Skicka in din ansökan (CV motivationsbrev och tillgängliga datum) omgående på career.loreal.com 

Aplica a esta vacante ►

Comparte con Facebook LinkedIn Twitter