Domaine: Marketing

Type d‘emploi: Temps plein

Ville: Netherlands - Headoffice Hoofddorp

Pays/Région: Netherlands

Junior Product Manager Luxe - Brussel

Jouw rol

Om onze marketingteam in Brussel te versterken, zijn wij op zoek naar een Junior Product Manager. Voor deze rol zijn we op zoek naar een ambitieuze WO graduate, met sterke overtuigingen en ideeën. Je bent een avontuurlijke professional die uitdaging en verantwoordelijkheid zoekt, een toekomstige leider die het verschil wil maken. Kortom: we need marketing talent!

Naar verwachting ben je de eerste twee jaar werkzaam in Brussel, om vervolgens in aanmerking te komen voor een functie op ons Nederlandse hoofdkantoor in Hoofddorp.
 
Marketing binnen L’Oréal: Wat ga je doen?

Als Product Manager binnen de Luxe divisie ga jij merken als Lancôme, Kiehl’s en YSL sterker maken. Je zult:

-De verantwoordelijkheid hebben voor de ontwikkeling van jouw merk/categorie binnen de markt, met betrekking tot de waarden en reputatie van het merk;
-De potentie van jouw merk en bijgaande producten evalueren en nieuwe succesvolle marketingplannen zal opstellen (lanceren van nieuwe producten, promoties, advertenties);
-De resultaten van jouw merk monitoren, analyseren en rapporteren en de behoeften van consumenten en concurrentie in de markt zal analyseren;
-Voorraden beheren o.b.v. analyses en tevens budgetten zal opstellen en controleren;
-Sterke relaties onderhouden met:
-De collega’s van sales, digital, logistiek en finance
-PR en mediabureaus
-Het internationale marketing team

Wie zoeken wij?

Jij hebt:

-Een afgeronde WO Master;
-Gemotiveerd om je carrière in Brussel te starten;
-Gevoel voor de dynamiek van de FMCG;
-Kennis van marktontwikkelingen, consumenten, producten en concurrenten;
-Een goed gevulde marketing toolkit, waarin digitale marketing skills (zoals online advertising, social media, digitale campagnes en media planning) onmisbaar zijn;
-Affiniteit met de dynamiek van retail omgevingen;
-Een goed cijfermatig/ financieel inzicht;
-Analytisch inzicht;
-Een drang tot innovatie van het vakgebied;
-Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (extra taalkennis is een pré).

Verantwoordelijkheid vanaf je eerste dag

Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma aan.
 
 
Jouw arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s, een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zowel binnen als buiten je huidige vakgebied. Ook bieden wij online en offline development mogelijkheden voor thuis en op het werk, zoals trainingen en een persoonlijk ontwikkelprogramma.

Uiteraard ontvang je een aantrekkelijk salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling), korting op L’Oréal producten en bij strategische partners. Verder hebben we leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten en onze jaarlijkse Citizen Day.
 
Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je nauw gaat samenwerken met veel verschillende mensen uit diverse vakgebieden. Dit biedt jou de kans om jezelf als professional uit te dagen en jouw kennis te verbreden.
 
Nieuwsgierig?

Ben jij klaar voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?
Solliciteer dan snel!

Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:
 
“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.
(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)