Fonction professionnelle: Others

Type de poste: Internship

Type de contrat: Full - Time

Site: Hoofddorp

Pays: Netherlands

Kennismakingslunch

28 februari 2020
 
Ben jij een ambitieuze en energieke WO Bachelor- of Masterstudent die het leuk lijkt om een stageplek te bemachtigen bij één van de grootste FMCG-bedrijven ter wereld? Tijdens de L’Oréal kennismakingslunch krijg jij een kijkje in de keuken van onze business.  
Als stagiair bij L’Oréal wordt je opgenomen in het Intern Development Program (IDP), waarbij jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Wij bieden verschillende full-time stages aan in de richtingen Marketing, Sales, Digital, Finance en Supply Chain. Door middel van een stage leer jij meer over de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een masterprogramma of toekomstige baan makkelijker wordt. 


Tijdens deze kennismakingslunch kun jij jezelf al op een persoonlijke en informele wijze aan ons presenteren. Wij zullen er deze middag voor zorgen dat jij de “L’Oréal way of working” leert kennen. Zo kom je erachter of wij de ideale organisatie voor jouw stage zijn!  
Dagprogramma (10:30-14:00)
Rond 10:30 worden de studenten verwacht op het hoofdkantoor in Hoofddorp, waarna er een algemene welkomstpresentatie wordt gehouden. Vervolgens is er een verzorgde lunch in ons restaurant, waarbij managers en stagiairs van verschillende vakgebieden aanschuiven en je de mogelijkheid krijgt om uitgebreid vragen te stellen. Op deze manier kom je er als student achter of er een match is met jou en de stage bij L’Oréal. Aan het einde van het programma wordt er afgesloten met een koffie in onze koffiebar! 

Voor wie?
- WO Bachelor- of Masterstudent;
- Je denkt verder dan de “status quo”;
- Je bent ondernemend en een echte teamplayer;
- Je hebt oog voor detail en een sterk analytisch vermogen;
- Je bent geinteresseerd in het lopen van een stage binnen de FMCG-branche. 
 Interesse?
Meld je dan snel aan voor de volgende kennismakingslunch!  
Bij een groot aantal aanmeldingen vindt er een CV-selectie plaats. Je krijgt uiterlijk een week van te voren bericht van ons. 


#}