Fonction professionnelle: Operations

Type de poste: Permanent

Type de contrat: Full - Time

Site: Alphen aan den Rijn

Pays: Netherlands

Logistic Supervisor

De Rol

Als Logistic Supervisor ben je met 2 collega supervisors verantwoordelijk voor het aansturen van de logistieke operatie in ons distributiecentrum in Alphen aan den Rijn. Je rapporteert direct aan de warehouse manager. Het team bestaat in totaal uit 3 supervisors, de QHSE manager, 3 teamleiders, 30 vaste medewerkers en ca. 15 uitzendkrachten. Eén teamleider en 10-15 medewerkers vallen hierbij onder jouw directe verantwoordelijkheid.


Wat ga je doen?

Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verder verbeteren van de processen binnen het warehouse. Dit omvat o.a. de inslag, opslag, uitslag en retourname van goederen, het beheer van de voorraad, de jaarlijkse voorraadtelling en het bewaken van het kwaliteitsniveau van de masterdata.

In samenwerking met je collega-supervisors en de business streef je naar continue verbeteren, niet alleen binnen ons distributiecentrum, maar binnen de gehele supply chain.

Om dit te behalen houd je je o.a. bezig met:

                 Leiden, managen en ontwikkelen van je team

                 Bijdragen aan het verder ontwikkelen van de veiligheidscultuur

                 Toepassen van de diverse tools zoals: risico analyses (SHAP), route cause analyses, etc. Het uitvoeren van safety visits en het geven van feedback en uitzetten van acties n.a.v. verbetervoorstellen vanuit het personeel

                 Uitvoering van de dagelijkse processen met inachtneming van kwaliteit, doorlooptijd en kosten. Het monitoren hiervan o.b.v. feedback vanuit de operatie, de business en de klant

                 Verder ontwikkelen van relevante kpi’s. Het maandelijks rapporteren aan de diverse belanghebbenden

                 Vinden van mogelijkheden tot kostenreductie en het verder verbeteren van het service level

                 Anticiperen op veranderingen vanuit de business in nauwe samenwerking met o.a. de supply en demand planning, customer care en marketing teams

                 Het strikt bewaken van de voorraad, met maandelijkse rapportage aan de supply chain directors

De standplaats is Alphen aan den Rijn, maar het hoofdkantoor in Hoofddorp zal regelmatig bezocht worden.Jouw profiel

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende eisen:

                 Bekend met management in een operationele omgeving.

                 Goede communicator, assertief, maar met human sensitivity.

                 Team speler gericht op samenwerking.

                 Analytisch: een helikopter view, maar ook met oog voor detail.

                 Planmatig sterk; anticiperend op mogelijke impact op de business.

                 Resultaat georiënteerd = KPI gedreven.

                 Kennis van ‘best practices’ in logistieke processen.

                 Netwerker;  het vergelijken van en opdoen van nieuwe ideeën.

                 Altijd op zoek naar mogelijkheden tot verbetering.

                 Ervaring met project- en verandermanagement.

                 Pragmatisch en realistisch.

Technische competenties

                 Een afgeronde Bachelor of Master opleiding in de richting Business, Economie of Supply Chain

                 Ten minste 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving; dus in een leidinggevende rol binnen een operationeel logistiek gedreven omgeving;

                 in het bezit van een rijbewijs en de mogelijkheid tot reizen binnen Nederland en (beperkt) daar buiten;

                 Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma en een individueel trainingsprogramma aan. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op het wereldwijde hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten.

En verder vind je bij ons:

·        Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s;

·        Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

·        Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;

·        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;

·        Prestatiebonus tot 5% van het jaarsalaris

·        Leaseauto

·        Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom;

·        Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.

Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken. Dit biedt jou de kans om jezelf te verbreden op alle aspecten van marketing en communicatie.

Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!

Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)


Over L’Oréal

Het succes van L’Oréal is het resultaat van ons sterke portfolio van internationale merken die uniek zijn in de wereld en die alle categorieën van de cosmetica dekt: haarverzorging, kleuring, skin care, make-up en parfum. Deze merken vullen elkaar aan en worden door de L’Oréal Group gemanaged in 4 verschillende divisies die elk hun eigen expertise hebben binnen hun distributiekanaal: 

De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar in massamarktkanalen (drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops). Deze divisie is het speerpunt van ons streven om per 2020 meer dan een miljard nieuwe consumenten te hebben bereikt.

De voornaamste merken zijn: L’Oréal Paris - Garnier - Maybelline New York - Essie – NYX Cosmetics

L’Oréal Luxe biedt aan zowel mannen als vrouwen over de hele wereld een uitgebreide reeks van prestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter. De merken van L’Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuze schoonheid te promoten: huidverzorging, make-up en parfums. Tevens hebben ze uitgezet dat ze producten van een hoge kwaliteit aanbieden door middel van een selectief distributiekanaal en het aanbieden van een excellente service die de diversiteit van consumenten respecteert.

De merken die hierbij horen zijn: Lancôme - Giorgio Armani - Kiehl’s - Yves Saint Laurent - Biotherm - Ralph Lauren - Urban Decay - Clarisonic - Shu Uemura - Viktor & Rolf - Diesel - Cacharel - Helena Rubinstein - Maison Martin Margiela.

De Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertises van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te geven aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan de salon een fantastische ervaring.

De merken die hierbij horen zijn: Kérastase - Redken - Matrix - Pureology - Decleor - Shu Uemura Art of Hair - Mizani - Essie – Carita – Decléor.

De missie van de Active Cosmetics Divisie is om iedereen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van hun huid, tevens voor mensen met een gevoelige huid of voor mensen met een beschadigde huid door dermatologische condities. Dit gebeurt wereldwijd in alle gezondheidszorgkanalen: apotheken, schoonheid- en gezondheid Retailers en in medische spa’s. Dankzij hoogwaardige elkaar-aanvullende merken,  een nauwe link met gezondheid professionals, dermatologen, kinderartsen en dokters gespecialiseerd in esthetische medicijnen, staat deze divisie op ‘s ’werelds nummer één positie in dermocosmetica.

De merken die hierbij horen zijn: Vichy - La Roche-Posay – SkinCeuticals.

Deze divisiestructuur is één van L’Oréal’s voornaamste krachten en stelt ons in staat om aan verwachtingen van elke consument te voldoen; passend bij zijn of haar gewoonten en leefstijl aangepast aan de lokale wensen, overal in de wereld.


Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Nederland te werken?

Kijk dan op: https://www.werkenbijloreal.nl


#}