Domaine: Commerce & Business Development

Type d‘emploi: Temps plein

Ville: South Netherlands – Field

Pays: Netherlands


Rayon Manager Zeeland/ Breda L'Oréal ProfessionelOver L’Oréal

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldwijd marktleider in de beauty business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Met onze prachtige merken en producten proberen we beauty aan te bieden aan iedere consument; ons motto is dan ook “Sharing beauty with all”. We luisteren naar onze consumenten en beantwoorden hun behoeften met zowel bestaande producten als met lanceringen van innovatieve producten die inspelen op de meest recente trends in de markt. Dit maakt onze business strategisch en impactvol. 


Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 32 merken voldoen we aan de verschillende consumentenbehoeften en we geloven dat met ons diverse productportfolio we kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering. Voorbeelden van onze merken zijn; L’Oréal Paris, Garnier, Kérastase, Lancôme, Biotherm, Giorgio Armani, Vichy en Maybelline NY.


L’Oréal Nederland

In ons hoofdkantoor in Hoofddorp, op een steenworp van Amsterdam, werken we met ongeveer 430 mensen aan het behalen of uitbouwen van de nummer 1 positie voor onze merken in de Nederlandse markt. We bewegen ons in dynamische markten, waarbinnen het succes doorgaans afhankelijk is van de mate waarin je erin slaagt om met innovatieve producten in te spelen op de wensen van de consument. Om deze reden lanceren wij zelf ook maandelijks nieuwe, innovatieve producten binnen productcategorieën als skincare, haircare, coloration, make-up en fragrances. 


Onze overtuigende marketing campagnes, sterke strategische relaties met onze retail partners en een ijzersterke distributie stellen ons in staat om jaarlijks meer dan 53 miljoen producten te verkopen.


Om onze toppositie in de markt te behouden hebben we ambitieuze mensen nodig, met sterke waarden en visie op hun vakgebied. Mensen die professioneel kritisch zijn op de status quo, kansen herkennen en risico’s durven te nemen. Wij zoeken toekomstige leiders die een stap harder willen lopen om het verschil te maken in uitdagende markten. Kortom, wij zoeken talent.


Jouw Uitdaging

Als Rayon Manager in onze professionele producten divisie bezoek je salons in Zuid-Nederland en ontwikkel je samen met de ondernemer de salon business. Je weet de klanten en prospects te enthousiasmeren die passen bij het DNA van L’Oréal Professionel. Acquisitie is een essentieel onderdeel van de functie. Je hebt hiervoor de beschikking over hoogwaardige kwaliteitsproducten en ondersteuning van sterke marketing- en educatie teams.


Kandidaat profiel

Je bent een succesvolle vertegenwoordiger en hebt minimaal 3 jaar verkoopervaring en HBO werk- en denkniveau. Je bent ondernemend, energiek en hebt een service- en resultaatgerichte instelling. Het komt vaak aan op jouw persoonlijkheid; jij mag jouw ideeën gaan vertalen in commerciële en creatieve acties, om zo bestaande klanten verder te helpen en nieuwe deuren te openen!


Technische & Professionele Competenties

 • Commercieel gedreven en resultaatgericht

 • Ondernemend

 • Verkoopvaardigheden, sterk in onderhandelen

 • Daadkrachtig & proactief

 • Sterke communicatie-en presentatie vaardigheden. Je bent in staat te overtuigen en te enthousiasmeren.

 • Sterke interpersoonlijke vaardigheden en in staat een goed  netwerk op te bouwen

 • In staat een grote verantwoordelijkheid op je te nemen en om te gaan met druk

 • Kennis van de branche, de markt en de producten (Pré).

 • Je bent  full-time (40uur) beschikbaar


Wat bieden wij?

Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma aan. 

 

En verder vind je bij ons:

 • Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s;

 • Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

 • Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;

 • Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom;

 • Leuke extra's zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten. Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken. Dit biedt jou de kans om jezelf te verbreden op alle aspecten van marketing en communicatie.


 

Solliciteren

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!

 


Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:


“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)