Fonction professionnelle: Information Systems

Type de poste: Internship

Type de contrat: Full - Time

Site: Hoofddorp

Pays: Netherlands

Stage IT Support

Meewerkstage beschikbaar vanaf september 2020

In onze Nederlandse vestiging, gelegen vlakbij Amsterdam, werken we met 420 mensen naar ons streven de nummer 1 positie te behalen met al onze merken in de nederlandse markt. Als innovatief en dynamisch bedrijf introduceren wij iedere maand nieuwe producten op de markt. Gedreven door sterke marketing campagnes, goede relaties met retailers en een vloeiende supply chain, verkopen wij 53 miljoen producten per jaar. 

Wij zetten ons in voor diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Wij moedigen mensen met verschillende culturele achtergronden en mensen met een arbeidsbeperking aan om bij ons te solliciteren.

Voor ons kantoor in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een stagiair IT Support die vanaf september 2020 kan beginnen. In de functie van IT Support Medewerker waarborg jij de performance van onze IT services aan de meer dan 420 werknemers op ons hoofdkantoor in Hoofddorp. 

Werkzaamheden
Je zal je dagelijks bezighouden met de registratie van binnenkomende problemen en het verlenen van 1e lijn support. Denk hierbij aan het installeren van software en gebruikers ondersteunen met jouw kennis. Onder jouw takenpakket valt ook het ondersteunen van IT projecten waarbij je software gaat upgraden en pc’s gaat uitrollen. Daarnaast draai je mee met de IT afdeling en ga je nieuwe medewerkers ondersteunen bij de installatie van de pc’s, hardware support etc. Om de organisatie van de servicedesk te optimaliseren, zal je samen met het team het nieuwe servicedek stool in gaan delen en inrichten.


Jouw verantwoordelijkheden:
 • Het geven van telefonische support op de helpdesk aan klanten over hard-ware en softwarematige incidenten (Benelux).
 • Monitoren van aanvragen voor Technologies & Infrastructure
 • Het voorstellen van oplossingen voor functionele problemen.
 • Computers gebruiksklaar maken voor nieuwe gebruikers.
 • Installeren van benodigde soft-en hardware.
 • Opstellen van procedures en handleidingen voor computer- en sofware gebruik.

  Jouw profiel:

  • Je volgt een opleiding op MBO/HBO niveau richting ICT. Jij hebt kennis van ITIL
  • Je hebt een goede kennis van Microsoft Office (Windows omgeving)
  • Jij hebt sterke communicatieve vaardigheden hebt een goede beheersing van zowel Nederlands als Engels. Je bent energiek en dynamisch.
  • Je bent service georiënteerd naar onze interne stakeholders toe. Je bent een team-speler, maar ook in staat om zelfstandig te werken.
  • Jij bent daadkrachtig en assertief. Je bent flexibel en houdt van uitdagingen. Je schrikt niet van veel verantwoordelijkheid, neemt eigen initiatief en bent hands-on.

  Carrière

  L’Oreal investeert in de ontwikkeling van jong talent.Tijdens jouw stage biedt L’Oreal het Intern Development Program aan, een ontwikkelingstraject speciaal voor stagiairs. Het IDP biedt gedurende de stageperiode: een welkomstpresentatie, persoonlijke begeleiding, presentatiemogelijkheden, officiële evaluaties en sociale evenementen (lunches, borrels, etc.).

  Wat bieden wij aan

  Deze meewerkstage is fulltime, voor een duur van 5 tot 6 maanden. Je ontvangt een bruto stagevergoeding van €650,- per maand en reiskostenvergoeding, mits je niet in het bezit bent van een student ov-jaarkaart.

  Beschik jij over deze kwaliteiten en ben je woonachtig in de omgeving van Hoofddorp, dan ben jij de stagiair IT Support die wij nodig hebben om ons IT team te ondersteunen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   

  #}