Domaine: Commercial & Retail

Type d‘emploi: Temps plein

Ville: Götaland

Pays: Sweden

L’Oréal Active Cosmetics Division växer och söker en

Utbildningskonsulent/Säljare på apotek placeringsort Norrköping – Linköping - Jönköping

Tycker du att det skulle vara intressant att arbeta för kända varumärken i en internationell omgivning och bli en del av vårt professionella försäljningsteam? Drömmer du om ett omväxlande och intressant arbete, där du blir utmanad varje dag? Då kanske du är vår nya kollega! 

Kort om jobbet

Vi söker en utbildningskonsulent/säljare att tillsammans med ett professionellt team få möjligheten att arbeta med våra varumärken Vichy och La Roche-Posay med utgångspunkt Norrköping, Linköping, eller Jönköpingstrakten. 

Som utbildningskonsulent/säljare hos oss erbjuder vi ett varierande arbete på fältet där du arbetar med allt från nyhetslanseringar, säljaktiviteter, utbildningar på apotek och andra event inom branschen. Din framgång mäts genom de resultat du uppnår hos kunderna i ditt område. Positionen rapporterar till Försäljningschef Sandra Andersson, startdatum enligt överenskommelse.

För att lyckas i rollen som utbildningskonsulent/säljare, förväntar vi oss att du 

Har erfarenhet av hudvård, skönhet och försäljning
Skapar förutsättningar för stark försäljning ur apotek genom att kontinuerligt sträva efter bästa utförandet och resultat i butik. Verktygen är en stark varumärkesportfölj med ett intensivt nyhetsflöde, säljdrivande kampanjer och ett starkt marknadsstöd
Med god struktur planerar besök på apotek i ditt distrikt och har möjlighet att resa under veckorna.
Är lösningsorienterad, utåtriktad och flexibel
Både skapar och underhåller goda kundrelationer
Följer upp försäljning och distribution i distriktet och kontinuerligt strävar efter förbättringar
Aktivt representerar distriktet gällande löpande rapportering, lokal kännedom och konkurrentkännedom
Kommunicerar flytande på svenska och engelska
Har B körkort och trivs med att köra bil
Har en god datorvana 

Utöver kundbesök kommer du även att planera och genomföra olika event och säljaktiviteter och i samband med stora kundmöten assisterar du även våra utbildningsansvariga kollegor stundtals kvällstid.

Om du känner att du är personen vi söker efter, vänligen skicka in ditt CV och ansökan via våra nätsidor så fort som möjligt, dock senast 14.4.2017. Vi intervjuar kandidater på rullande basis. Tilläggsinformation ges av Försäljningschef Sandra Andersson per e-post på sandra.andersson@loreal.com.