< Torna alla lista delle offerte di lavoro

QHSE Manager

Titolo della posizione: Operations

Tipologia di contratto: Permanent

Orario di lavoro: Full - Time

Sede: Alphen aan den Rijn

Paese: Netherlands

QHSE MANAGER


De functie
Als Quality Health Safety & Environment Manager ben je hoofdverantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van het QHSE beleid en het verder ontwikkelen van de QHSE cultuur binnen L’Oréal Nederland. Hierbij ligt het zwaarte punt bij het distributiecentrum in Alphen aan den Rijn. Je zal daarom rapporteren aan de manager van het distributiecentrum.

Verder functioneer je als animator van het QHSE-beleid voor L’Oréal Nederland. Je zoekt naar initiatieven om het QHSE-beleid verder te ontwikkelen voor zowel het distributiecentrum, het hoofdkantoor en onze retail winkels. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het ontwikkelen van het QHSE (documenten) systeem. Door het opstellen en bewaken van een QHSE roadmap (strategisch driejaren plan) meet je de voortgang en werk je naar een gezonde en veiligere werkomgeving.Taken en verantwoordelijkheden

Om een verdere verduidelijking van de functie te geven, bieden we je graag inzicht in de verschillende taken die bij de functie horen.


Management/ operatie:

·         Het bewaken van en sturen op de lokale en internationale QHSE KPI’s

·         Het maandelijks rapporteren van de QHSE resultaten en het benchmarken binnen en buiten L’Oréal

·         Het voorbereiden en voorzitten van het maandelijkse QHSE steering committee: bespreken en bewaken van de voortgang

·         Management van interventies door externe bedrijven

·         Doorlopend bewaken conformiteit aan wet- en regelgeving en L’Oréal standaarden

·         Mede-verantwoordelijk voor de BHV organisatie binnen het distributiecentrum

·         Verantwoordelijk voor facilities: gebouw, materieel, contracten, onderhoudsactiviteiten, etc.

·         Actief betrokken bij het continue verbeteren van de fysieke werkomgeving en processen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie

·         Bouwen van een intern en extern netwerk om tot duurzame samenwerking te komen
QHSE Cultuur:

·         Praktische vertaling van QHSE doelstellingen en resultaten naar het management en de werkvloer

·         Training, coachen en ondersteunen van het managementteam op het gebied van QHSE

·         Actieve rol in het verzorgen van trainingen voor alle medewerkers m.b.t. alle relevante QHSE onderwerpen

·         Uitvoeren van risico-analyses, root cause analyses en het bewaken van de daaruit voortkomende acties

·         Begeleiden van externe audits, L’Oréal audits en het uitvoeren van interne audits

·         Ontwikkelen van een interdependent veiligheidscultuur (medewerkers coachen elkaar)

Budget:

·         Verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het facilities/ QHSE budget en bijbehorende  investeringen

·         Optimalisatie door inkoop te consolideren (bijv. gezamenlijke tender met hoofdkantoor)Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ervaren QHSE professional, die bekend is met het werken in een moderne en professionele warehouse omgeving. Als het aankomt op de kwaliteit van de supply chain, staat het distributiecentrum in Alphen aan den Rijn binnen L’Oréal in de top van DC’s in Europa. Van de QHSE Manager verwachten wij hetzelfde ambitieniveau, zodat wij ook op dat gebied het hoogst haalbare realiseren.


Professionele en technische vaardigheden

Gezien de specifieke aard van deze functie, hebben we een aantal duidelijke criteria gesteld:

·         Een afgeronde opleiding op ten minste HBO/  Bachelor niveau. Een logistieke/ supply chain opleiding is een pré, maar geen must.

·         Ten minste 3 jaar werkervaring in een operationele omgeving (distributiecentrum of fabriek) is een must

·         Aantoonbare ervaring met Quality Health Safety & Environment is een must

·         Een behaalde NEBOSH Certificering of HVK opleiding

·         Communicatief sterk in het Nederlands en Engels

·         Bedreven in het gebruik van MS Office

·         Kennis van SAP (Warehouse Management) is een pre, geen must


Persoonlijke eigenschappen

Op persoonlijk vlak zijn dit waardevolle eigenschappen:

·         Teamspeler en coach

·         Overtuigend en inspirerend

·         Ondernemend en innoverend

·         Resultaat gericht en KPI gedreven

·         Planmatig sterk en stressbestendigWat bieden wij?

Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma en een individueel trainingsprogramma aan. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op het wereldwijde hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten.


En verder vind je bij ons:

·         Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s;

·         Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

·         Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;

·         Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;

·         Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom;

·         Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.


Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken.
Dit biedt jou de kans om jouw kennis over verschillende stakeholders te verbreden. 
 


Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)Over L’Oréal

Het succes van L’Oréal is het resultaat van ons sterke portfolio van internationale merken die uniek zijn in de wereld en die alle categorieën van de cosmetica dekt: haarverzorging, kleuring, skin care, make-up en parfum. Deze merken vullen elkaar aan en worden door de L’Oréal Group gemanaged in 4 verschillende divisies die elk hun eigen expertise hebben binnen hun distributiekanaal: 


De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar in massamarktkanalen (drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops). Deze divisie is het speerpunt van ons streven om per 2020 meer dan een miljard nieuwe consumenten te hebben bereikt.

De voornaamste merken zijn: L’Oréal Paris - Garnier - Maybelline New York - Essie – NYX Cosmetics


L’Oréal Luxe biedt aan zowel mannen als vrouwen over de hele wereld een uitgebreide reeks van prestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter. De merken van L’Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuze schoonheid te promoten: huidverzorging, make-up en parfums. Tevens hebben ze uitgezet dat ze producten van een hoge kwaliteit aanbieden door middel van een selectief distributiekanaal en het aanbieden van een excellente service die de diversiteit van consumenten respecteert.

De merken die hierbij horen zijn: Lancôme - Giorgio Armani - Kiehl’s - Yves Saint Laurent - Biotherm - Ralph Lauren - Urban Decay - Clarisonic - Shu Uemura - Viktor & Rolf - Diesel - Cacharel - Helena Rubinstein - Maison Martin Margiela.


De Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertises van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te geven aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan de salon een fantastische ervaring.

De merken die hierbij horen zijn: Kérastase - Redken - Matrix - Pureology - Decleor - Shu Uemura Art of Hair - Mizani - Essie – Carita – Decléor.


De missie van de Active Cosmetics Divisie is om iedereen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van hun huid, tevens voor mensen met een gevoelige huid of voor mensen met een beschadigde huid door dermatologische condities. Dit gebeurt wereldwijd in alle gezondheidszorgkanalen: apotheken, schoonheid- en gezondheid Retailers en in medische spa’s. Dankzij hoogwaardige elkaar-aanvullende merken,  een nauwe link met gezondheid professionals, dermatologen, kinderartsen en dokters gespecialiseerd in esthetische medicijnen, staat deze divisie op ‘s ’werelds nummer één positie in dermocosmetica.

De merken die hierbij horen zijn: Vichy - La Roche-Posay – SkinCeuticals.


Deze divisiestructuur is één van L’Oréal’s voornaamste krachten en stelt ons in staat om aan verwachtingen van elke consument te voldoen; passend bij zijn of haar gewoonten en leefstijl aangepast aan de lokale wensen, overal in de wereld.Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Nederland te werken?

Kijk dan op de carrière site: https://www.werkenbijloreal.nl