ジョブファンクション: リテールオペレーション

雇用形態: フルタイム

所在地: Amsterdam (North Holland)

国/地域: Netherlands
Beauty Advisor Kiehl’s Douglas
(38-40 uur Haarlem, Amstelveen, Amsterdam)

Over jouw werkplek

We zijn op zoek naar een Traveling Beauty Advisor die op verschillende locaties in Noord Holland klanten gaat helpen én de plaatselijke teams ondersteunt om de beleving rondom Kiehl's te verbeteren. Jouw werkplek zal in Haarlem/Amstelveen en Amsterdam zijn.

Bij Douglas geldt de hoogste kwaliteit en een goed advies op de mooiste locatie, in een omgeving waar het goed vertoeven is. Bij Douglas ontdek je uitgebreide assortimenten op het gebied van huidverzorging en make-up, de laatste trends en de heerlijkste geuren.

Bij onze Kiehl’s counter adviseer jij dagelijks tientallen klanten over het bereiken van de optimale huidconditie - from head to toe - zoals wij dat zeggen. Van huidanalyse tot inhoudelijk advies en van productdemonstraties tot zorgen dat jouw counter eruit ziet om door een ringetje te halen; als Skinpro doe je het allemaal.

Maar naast deze werkomgeving is er meer: Kiehl’s is namelijk onderdeel van L’Oréal Luxe - onderdeel van de L’Oréal Group. En dat betekent werken voor de grootste cosmetica fabrikant van de wereld. Kortom; talloze trainingen, doorgroeimogelijkheden, ruim 300 collega’s in Nederland en meer dan 80.000 collega’s wereldwijd!

Over het werk

Over jou; jij hebt passie voor skincare, oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Over ons; wij zijn Kiehl’s. Wij bestaan al een tijdje - sinds 1851 - en zijn opgericht in New York. Je kent ons misschien van onze bestsellers: Midnight Recovery Concentrate, Ultra Facial Cream en Creamy Eye Treatment met Avocado. Wij zijn hét skincare merk dat al sinds 1924 met trots alle ingrediënten op de verpakking vermeldt. Waarom? Omdat we open en eerlijk zijn, geloven in de kracht van de natuur en kwaliteit bieden: onze formules zijn gebaseerd op de wetenschap met als uitgangspunt krachtige, actieve ingrediënten. Wil jij op basis van goed advies én effectieve producten bijdragen aan een stralende huid voor al onze klanten? Lees dan snel verder!

Wat wij bieden

L’Oréal heeft als missie om de hele wereld het allerbeste te bieden op het gebied van cosmetische innovatie. En dat zie je terug in alles wat we doen. Ook onze collega’s willen we het allerbeste bieden… Want als medewerker ben jij het waard. En daar belonen wij je graag voor met;

●        Vanzelfsprekend; een goed salaris, mooie bonusregeling, winstdeling, dertiende maand en vakantiegeld.

●        Trainingen! Standaard trainen wij al onze collega’s minimaal 5 dagen per jaar op ons hoofdkantoor in Hoofddorp. Zo leer je niet alleen alles over Kiehl’s maar ook over onze andere merken.

●        PRODUCTEN! Logisch vinden wij... Je moet immers weten wat je verkoopt en adviseert. Toch?!

●        Een fijn stel collega’s. Van hoofdkantoor tot winkelvloer en van Nederland tot New York; we doen het samen en luisteren naar elkaar. En we delen een passie; beauty!

●        Een enorme organisatie met heel veel mogelijkheden. We schreven het al; Kiehl’s is onderdeel van L’Oréal Group. Naast deze mooie kans zijn er heel veel mogelijkheden bij andere merken - waaronder Yves Saint Laurent, Giorgio Armani Cosmetics en Lancôme.

●        En hadden we al verteld over onze Incentive Trip naar NEW YORK?! Eens per drie maanden wordt één van de Kiehl’s collega’s Skinpro van het kwartaal. Jaarlijks strijden de vier Skinpro’s voor een geheel verzorgde trip naar New York, waar Kiehl’s ooit begon.

Dit ben jij:

●        Je bent een skincare lover! Jij droomt over huidverzorging, lipbalms, serums én beautyvloggers ;). Of over andere dingen; zolang je maar heel blij wordt van beauty!

●        Je bent jezelf! Dat kan bij Kiehl’s. Sterker nog; daar zijn we juist naar op zoek! Spreek jij je uit en laat je zien wie je bent en waar je voor staat? We komen graag met je in contact! 

●        Je bent leergierig. We vinden het leuk om je op te leiden en de fijne kneepjes van ons mooie vak te leren!

●        Je bent flexibel. Werken in de weekenden of op koopavonden is voor jou geen probleem. Je vindt het zelfs fijn; zo heb je door de week één of meerdere dagen vrij. Oh! en geen zorgen; af en toe een weekend vrij is zeker mogelijk!

●        Speaking Dutch fluently is required for this position!

Meer weten?

Meer weten over Kiehl’s óf over deze mooie job? Neem contact op! We vertellen je graag meer!