ジョブファンクション: セールス&ビジネスディベロップメント

雇用形態: フルタイム

所在地: DK - Copenhagen

国: Denmark

Er du klar til nye udfordringer og har du lyst til at arbejde med to af branchens mest succesfulde brands? Ønsker du at udvikle dig professionelt i et miljø med internationalt præg og være en del af et sjovt, anderledes og uformelt arbejdsmiljø? Så grib chancen nu! Vi leder efter en Medical Representative til vores Active Cosmetics Division, som kommer til Region Fyn/ Syd Jylland. 

Som Medical Representative er du en del af vores Nordic Medical team, som bygger nye og plejer eksisterende relationer med Dermatologer, læger og andre interessenter. 

Jobbet
Med reference til vores Salgsledelse bliver du en nøgleperson i vores salgsstyrke. Med udgangspunkt i de overordnede salgs- og marketingsplaner vil dine primære opgaver være:
  • Udvikling og opfølgning på eksisterende relationer til hudlæger i Jylland og på Fyn.
  • Opsøge praktiserende læger samt hospitaler med La Roche-Posay i Jylland og på Fyn.
  • Daglige besøgsrapporter, struktureret og god til planlægning.
  • Stærke kommunikations evner og formidling af budskaber. 
  • Støtte Nordic Medical Relation Manager i projekter (fx Euromelanoma).
  • Resultatansvarlig inden for distriktet
  • Udarbejdelse af en action-plan og målrettethed.
Din profil
Vi leder efter en stærk salgsprofil, som har kendskab til dermatologi og hudpleje og med passion for den kosmetiske verden. Du har erfaring med salg og en god forståelse for mærkevarer. Du er måske uddannet i hudpleje eller på Apotek – ellers har du god erfaring med at arbejde med specialister, som dermatologer eller læger. Du er forretnings- og resultatfokuseret og arbejder professionelt, struktureret og kvalitetsbevidst med dine opgaver. Du er ambitiøs, har drive og entusiasme, samt trives i en travl og dynamisk hverdag. Du er serviceminded, udadvendt og har fremragende kommunikations- og forhandlingsevner. Du er selvmotiverende, men samtidig en god team-player med evne til at inspirere og motivere dine omgivelser. Du har gode IT-kundskaber.

Vi tilbyder
Et særdeles attraktivt og udviklende job – såvel fagligt som personligt – i en succesfuld, dynamisk og ekspansiv virksomhed. Lønpakken består af en fast løn, bonusordning, pension, bil, tlf. m.m.

L’Oréal er verdens førende kosmetikvirksomhed. På verdensplan beskæftiger vi over 77.500 medarbejdere inden for salg og marketing, finans, logistik, IT og forskning, heraf over 360 medarbejdere i Danmark. Virksomhedens kontinuerlige toppræstationer sætter sit præg på organisationen. For de rette medarbejdere findes udfordringer og karrieremuligheder. En L’Oréal medarbejder har potentiale og entusiasme til at skabe topresultater. L’Oréal har brug for dit talent!