ジョブファンクション: セールス&ビジネスディベロップメント

雇用形態: パートタイム

所在地: Belgium - Sales & Stores

国: Belgium

Urban Decay Cosmetics is op zoek naar een dynamische en inspirerende Floor/Counter manager voor onze counter  te Brugge.

Dit is dé opportuniteit voor jou om Urban Decay te vertegenwoordigen en CEO te worden van je eigen counter . Als counter Manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en het uitvoeren van een business plan om zowel nieuwe klanten aan te trekken als bestaande klanten te behouden.

Meer specifiek van je verantwoordelijk voor:

1)      Het behalen van het verkoopcijfer (sell out) en de operationele (KPI’s) en administratieve (Planning)  targets van je counter.

2)      Het aansturen en ontwikkelen van een sales advisor in je team door te coachen op productkennis, applicatietechnieken, verkoopvaardigheden en interpersoonlijke en klantenservice vaardigheden.

3)      Het aanbieden van een buitengewone klantenservice en retail ervaring  waardoor de klant wenst terug te keren naar het merk en de locatie voor meerdere aankopen

4)   Het uitbouwen van de relatie met de retailer waarbinnen de counter zicht bevindt door zicht te positioneren als een team speler en bij te dragen  aan het succes van het volledige team door actief deel te nemen aan vergaderingen, trainingssessies te organiseren etc.

Als jij ervaring hebt in retail,  commercieel gedreven bent  en een passie hebt voor make-up is deze functie ongetwijfeld iets voor jou.

We komen graag in contact met kandidaten die:

5)      Aantoonbare ervaring hebben in Retail Management/Assistant Retail Management, bij voorkeur in de cosmetica

6)      In staat zijn om op een gepersonaliseerde, inspirerende en authentieke manier customer service te bieden

7)      Ervaring hebben in Business Management (opstellen sales en customer service targets, sales analyses en personeelsplanning)

8)      Bereid om flexibel te werken (inclusief avonden, weekends en feestdagen)

 

Deze uitdaging biedt jou de kans om deel uit te maken van de L’Oréal group. Als leider in de beauty sector biedt L’Oréal  uitstekende training en ontwikkelingsopportuniteiten, doorgroeimogelijkheden en competitieve arbeidsvoorwaarden. Lees meer over ons moederbedrijf online op: http://www.loreal.com

 

Ploegendienst Overdag

Functie Retail - Store

Type functie Vaste aanstelling