ジョブファンクション: リテールオペレーション

雇用形態: フルタイム

所在地: Store

国: Netherlands

Wij zijn op zoek naar Beauty Advisors voor onze luxe merken (Bijenkorf Utrecht)

Voor de merken Lancôme, Yves Saint Laurent en Giorgio Armani zijn wij voor onze coutners in de Bijenkorf in Utrecht op zoek naar beauty advisors.

Kwaliteit en service staan bij onze luxe merken hoog in het vaandel. De klant staat centraal en moet zich speciaal voelen. Wij bieden onze klanten een passend advies en nemen hen mee in de wereld van luxe en kwaliteit.
Je bent verantwoordelijk voor het generen van sales, het geven van advies en het creëren van een positieve winkel ervaring voor de klanten.

Jouw profiel:
• Je bent service gericht
• Je bent communicatief vaardig
• Je hebt gevoel voor de luxe merken
• Je hebt technische kennis van de producten (make-up, skincare)
• Je bent verzorgd
• Je hebt ervaring als verkoper
• Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
• Je bent flexibel in werktijden (werken in het weekend en op koopavond)
• Je hebt zakelijk inzicht en commerciële ervaring

Wij bieden naast een marktconform salaris, commissieregeling, dertiende maand en collectieve zorgverzekering een dynamische werkomgeving in een internationale sfeer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lancôme

Lancôme is in 1935 opgericht door Arno Petitjean. De motivatie achter het creëren van Lancôme is het leveren van Franse elegantie over de hele wereld. Deze elegantie kent de vorm van diverse parfums, make-up en verzorgingsproducten. Lancôme staat voor de belofte van een betrouwbare service van onberispelijke kwaliteit.

 

Yves Saint Laurent

Voor Yves Saint Laurent, is schoonheid meer dan veeleisend zijn. Het is een manier van spelen en verleiden. De absolute luxe om persoonlijkheid te hebben. Uitzonderlijk, ‘edgy’ en gedurfd. YSL kent geen grenzen, de ultieme kracht schuilt in het anders zijn dan anderen. Yves Saint Laurent maakt van schoonheid een houding. De vrouw die zich in het openbaar parfumeert en opmaakt eigent zich het recht toe om op te vallen. Zien en gezien worden.

 

Giorgio Armani

Van haute couture tot designer beauty, Giorgio Armani gelooft dat schoonheid van binnen komt , zijn creaties zijn gemaakt om een persoonlijkheid te onthullen, niet te bedekken. De bijzondere texturen & kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en kennen een  uitzonderlijk lichtheid en comfort, welke vrouwen niet enkel mooier maken, maar nog belangrijker, haar ook haarzelf laten zijn. Aan dit motto is hij trouw gebleven tot op de dag van vandaag. Giorgio Armani Beauty bevat  alle verfijning en stijl van de mode. Als een perfecte aansluitende jurk, past de make-up zich direct aan aan de natuurlijke contouren van het gezicht. Giorgio Armani staat voor de overtuiging dat elegantie niet opvallen betekend, maar onthouden worden.