ジョブファンクション: ディベロップメント マーケティング

雇用形態: フルタイム

所在地: Hoofddorp

国/地域: Netherlands

Junior Digital Manager

Over L’Oréal (en onze digitale uitdaging) 

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldwijd marktleider in de cosmetica en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Beauty en persoonlijke verzorging hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in het dagelijks leven van de mens; dit maakt onze business strategisch en impactvol. 

Onze consumenten begeven zich continu op verschillende plekken. Ze gebruiken het complete off- en online spectrum voor hun zoektocht naar hun ideale beauty producten en merken. De ontelbare vloggers maken ‘beauty’ één van de meest bekeken categorieën op Youtube. De visuele sociale platformen exploderen met inspirerende beauty content en er zijn zelfs volledige nieuwe make-upmerken gebouwd op sociale netwerken (zie NYX Professional Make-up). Er zijn hoge search volumes op de categorieën die meer uitleg nodig hebben, zoals facecare en haarverlies. En consumenten zijn steeds gemakkelijker in contact met hun vertrouwde merken als het gaat om advies. 

Wij zien het daarom als onze missie om onze expertise op deze gebieden op een zo relevant mogelijke manier te delen met onze doelgroepen. Om deze missie te volbrengen zijn we op zoek naar een Junior Digital Manager

Als Junior Digital Manager werk je in het team van de Head of Digital samen met agencies, IT en onze marketeers. Daarbij ondersteun je de verschillende divisies als het gaat om digital assets en het inzetten van social tooling. Daarnaast ben je een strategische sparringpartner als het gaat om plaatsing van kwalitatieve content op onze eigen websites, social & Google shopping. Je adviseert en traint jouw belangrijkste stakeholders om het maximale uit onze assets te halen. 


Jouw verantwoordelijkheden...

Je archiveert, organiseert en beheert files, foto’s, video, audio en andere digitale content.

Je bent de bewaker van onze online styleguide en visuele content richtlijnen.

Je werkt nauw samen met de agencies en verantwoordelijke contacten voor het produceren van content.

Je signaleert bugs en optimalisaties en geeft deze door aan ons IT-team.

Je bedenkt nieuwe content oplossingen en geeft advies.

Je traint jouw belangrijkste interne stakeholders in het optimaal gebruik van onze asset systemen en tooling.


Jij hebt...

Minimaal een afgeronde bacheloropleiding

Affiniteit met social 

Gevoel voor User Experience, design en taal.

Een natuurlijke communicatiestijl; weet te overtuigen en te inspireren.  

 

Wij bieden jou...

Alles dat je nodig hebt om optimaal te presteren, zoals trainingen rondom de merken en ontwikkelingen in jouw vakgebied. ‘Test & learn’ is bij ons dagelijkse kost, dus je krijgt alle ruimte om mee te denken hoe we nog beter kunnen acteren op de behoefte van de consument. Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je gaat samenwerken met enorm gepassioneerde mensen uit verschillende vakgebieden!


En verder vind je bij ons:

Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s

Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling

Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom

Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten