ジョブファンクション: ファイナンス&コントローリング

雇用形態: フルタイム

所在地: Hoofddorp

国/地域: Netherlands

Junior Finance ProfessionalFinance binnen L’Oreal Nederland

Bij L’Oréal ga je werken met gedreven en gepassioneerde mensen en management dat jou stimuleert het beste uit jezelf te halen. L’Oréal biedt een internationale en diverse werkomgeving waar plezier, naast serieus werk, fundamenteel is in onze teams. L’Oréal neemt haar verantwoordelijkheid als corporate citizen, waar jij als medewerker zelf een actieve rol in kunt spelen. Momenteel zijn wij op zoek naar een Junior Finance Professional voor ons kantoor in Hoofddorp.


Als Junior Finance Professional begin je jouw onboarding met een Corporate Finance project, van waaruit je onze vier divisies goed leert kennen. Daarna zal je doorstromen naar een rol als Junior Business Controller binnen één van de vier divisies of binnen het Corporate Finance team van L’Oréal in Nederland. Samen met de andere Business Controllers ben je het "financiële geweten" en bewaak je de financiële resultaten.


Je krijgt direct een hoge mate van verantwoordelijkheid en bent een belangrijke schakel in het doorrekenen van business plannen en het challengen van de business op de financiële haalbaarheid en impact ervan. Op deze manier zal je de cultuur van L’Oréal snel leren kennen: Passie voor innovatie, sterke persoonlijkheden, resultaat gericht, hoge kwaliteit en oog voor jouw carrière.

De voornaamste verantwoordelijkheden bij deze functie zijn:

·        Monitoren van uitgaven en het rapporteren van risico’s en kansen aan het senior management

·        Op basis van grondige analyses, volwaardig gesprekspartner zijn van de interne stakeholders ( bijv. Commercial Director, Product Manager, Business Developers, etc.)

·        Opstellen van de maandelijkse rapportage en KPI’s voor de diverse onderdelen van de divisie

·        Ontwikkelen en waar mogelijk verbeteren van de reporting aan lokale en internationale managementWie zoeken wij?

Om onze toppositie in de markt te behouden, zijn we op zoek naar ambitieuze mensen, met sterke overtuigingen en ideeën. Mensen die avontuurlijk zijn en uitdaging zoeken. We zoeken toekomstige leiders die graag “the extra mile” gaan en het verschil willen maken.

“A company is not walls and machines, it’s people, people and people”

(Eugène Schueller, oprichter van L’Oréal)


Jij...

·        Bent een visionair persoon die proactief is en in het bezit is van sterke analytische skills

·        Hebt een afgeronde Financiële of Bedrijfskundige WO Master

·        Hebt een passie voor Finance en ervaring in het lezen en begrijpen van een winst- en verliesrekening

·        Hebt bij voorkeur reeds ervaring opgedaan bij een FMCG- of een van de Big4 in de vorm van een stage of afstudeeropdracht

·        Hebt ervaring met zowel Excel (sterke affiniteit met cijfers), als met Miscrosoft Office

·        Hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

·        Hebt excellente presentatie- en communicatieve skills.Wat bieden wij

Als je bij L’Oréal start, krijg je eigen verantwoordelijkheden vanaf de eerste dag. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma aan. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op ons hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten. Bij L’Oréal zul je snel groeien en ontwikkelen. Je bouwt je eigen carrière, gedreven door jouw ambities en capaciteiten. Internationale stappen kunnen hier een onderdeel van zijn. 

Jouw ontwikkeling in het Young Graduate Program

Wij breken met de trend van vastomlijnde en generieke traineeships; omdat wij geloven dat iedere carrière uniek is. Daarom bieden wij elke nieuwe werknemer een individueel afgestemd Follow up & Integration Track (FIT) aan. Dit bestaat uit een uitgebreid introductieprogramma waarin je L´Oréal als organisatie goed leert kennen. Verder wijzen wij jou een mentor toe buiten jouw eigen team en maken we voor jou een individueel relevant trainingsprogramma. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op ons hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten. Na jouw individuele FIT programma ben jij in staat om als echte professional je eigen carrière, gedreven door jouw ambities en capaciteiten op te bouwen.

Kortom: bij L’Oréal ga je snel groeien en je verder ontwikkelen.


Wij bieden:

                 Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s

                 Goede doorgroeimogelijkheden, zowel binnen als buiten je huidige vakgebied, zowel in Nederland als internationaal

                 Een competitief en aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder winstdeling, gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, etc.)

                 Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten

                 Personeelsvoordeel op producten

                 Online development mogelijkheden voor thuis en op het werkSolliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden? Solliciteer dan snel!Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Nederland te werken?

Kijk dan op onze LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/company/loreal/life/