ジョブファンクション: ファイナンス&コントローリング

雇用形態: フルタイム

所在地: Netherlands - Headoffice Hoofddorp

国/地域: Netherlands


Marketing Controller

Consumenten Producten DivisieOver de rol

Als Marketing Controller binnen L’Oréal Nederland ben je een belangrijke sparring partner voor de business. Als het ‘financiele geweten’ van de afdeling bewaak je de marketing uitgaven van de merken binnen de Consumenten Producten Divisie (CPD).Wat ga je doen?
Jouw functie bestaat uit de volgende taken:

 • Beheren van volledig CPD marketing budget
 • Bottum-up samenstellen van complex CPD marketing budget (23 merken, waaronder digital, pr, media, research, capex)
 • Dagelijks contact met business leaders (skincare, make-up, haircare, coloration)
 • Dagelijks monitoren van uitgaven (toetsen versus budget), op kwartaalbasis bijstellen van budget
 • Dagelijks monitoren van administratieve proces achter marketing uitgaven (PO aanmaak, juist classificatie etc.)
 • Schakelen met veel disciplines binnen de divisie (general manager, management, marketing, subconstracting, corporate controlling)
 • Financial sparring partner in cross-functional teamJouw profiel

 • Young Graduate (recent afgeronde WO opleiding, bij voorkeur richting Bedrijfskunde/ Economie) tot Young Professional met 3 jaar FMCG ervaring
 • De ambitie om stappen te zetten in de Finance binnen L’Oréal
 • Sterke analytische skills, sterk met Excel
 • Goede sociale skills, open in communicatie
 • Kan autonoom en gestructueerd werken, weet prioriteiten te stellen in zijn/haar agenda
 • Is flexibel, houdt van ad-hoc verzoeken, snel schakelen in een energieke omgeving
 • Brede interesse; gepassioneerd over de beauty business en de merken van L’Oréal, maar ook interesse in marketing- en media ontwikkelingen
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel spreken als schrijvenWat bieden wij?

Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma en een individueel trainingsprogramma aan. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op het wereldwijde hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten.


En verder vind je bij ons:

 • Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s;
 • Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;
 • Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom;
 • Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.


Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken. Dit biedt jou de kans om jouw kennis over verschillende stakeholders te verbreden. Je zal gaan samenwerken met collega’s uit vakgebieden als Sales, Marketing, Digital en Supply Chain.Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Nederland te werken?

Kijk dan op onze carrière site: https://careers.loreal.com/global/en/netherlands

En check Instagram: https://www.instagram.com/lorealnl/Over L’Oréal

Het succes van L’Oréal is het resultaat van ons sterke portfolio van internationale merken die uniek zijn in de wereld en die alle categorieën van de cosmetica dekt: haarverzorging, kleuring, skin care, make-up en parfum. Deze merken vullen elkaar aan en worden door de L’Oréal Group gemanaged in 4 verschillende divisies die elk hun eigen expertise hebben binnen hun distributiekanaal:

De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar in massamarkt kanalen (drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops). Deze divisie is het speerpunt van ons streven om per 2020 meer dan een miljard nieuwe consumenten te hebben bereikt.

De voornaamste merken zijn: L’Oréal Paris - Garnier - Maybelline New York - Essie en NYX Cosmetics

L’Oréal Luxe biedt aan zowel mannen als vrouwen over de hele wereld een uitgebreide reeks van prestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter. De merken van L’Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuze schoonheid te promoten: huidverzorging, make-up en parfums. Tevens hebben ze uitgezet dat ze producten van een hoge kwaliteit aanbieden door middel van een selectief distributiekanaal en het aanbieden van een excellente service die de diversiteit van consumenten respecteert.

Een aantal merken die hierbij horen zijn: Lancôme - Giorgio Armani - Kiehl’s - Yves Saint Laurent - Biotherm - Ralph Lauren en Urban Decay

De Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertises van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te geven aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan de salon een fantastische ervaring.

De merken die hierbij horen zijn: L'Oréal Professionnel - Kérastase - Redken - Matrix - Biolage R.A.W. - Pureology - Shu Uemura Art of Hair - Mizani - Carita en Decléor.

De missie van de Active Cosmetics Divisie is om iedereen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van hun huid, tevens voor mensen met een gevoelige huid of voor mensen met een beschadigde huid door dermatologische condities. Dit gebeurt wereldwijd in alle gezondheidszorg kanalen: apotheken, schoonheid- en gezondheid Retailers en in medische spa’s. Dankzij hoogwaardige elkaar-aanvullende merken,  een nauwe link met gezondheid professionals, dermatologen, kinderartsen en dokters gespecialiseerd in esthetische medicijnen, staat deze divisie op ‘s ’werelds nummer één positie in dermocosmetica.

De merken die hierbij horen zijn: Vichy - La Roche-Posay en SkinCeuticals.

De divisiestructuur is één van L’Oréal’s voornaamste krachten en stelt ons in staat om aan verwachtingen van elke consument te voldoen; passend bij zijn of haar gewoonten en leefstijl aangepast aan de lokale wensen, overal in de wereld.