ジョブファンクション: 人事本部(ヒューマンリソーシス)

雇用形態: フルタイム

所在地: Netherlands - Headoffice Hoofddorp

国: Netherlands

Recruiter Campus 

 

Als Recruiter Campus krijg je de uitdaging om alle stagiairs en Young Graduates voor L’Oréal Nederland aan te nemen, in uiteenlopende vakgebieden als marketing, account management, supply chain, finance, digital, PR, retail, etc. Omdat we alleen de beste mensen kunnen aannemen, is het van cruciaal belang dat je een goed idee hebt van de WO studenten populatie. Daarnaast zal je ook de werving en selectie doen voor enkele ondersteunende functies op het hoofdkantoor, buitendienst functies en het recruitment proces rondom de retail vacatures begeleiden.

 

Samen met onze campus ambassadors en collega’s uit de business organiseer en bezoek je campus events op de Universiteiten of bij ons op kantoor. Daarnaast begeleid je ook Brandstorm: de jaarlijkse marketing & innovatie challenge van L’Oréal. (zie: https://www.youtube.com/watch?v=4lgt-IpPGgI)

Tijdens alle events leg je uit welke kansen L’Oréal Nederland kan bieden en bouw je langzamerhand een talent pool op van toekomstige collega’s.

 

Naast de directe recruitment zal je ook verantwoordelijk worden voor ons employer brand en de Campus EVP, waar (eerlijk is eerlijk) best nog wel wat aan kan gebeuren. En het mooie is dat je zelf kunt gaan bepalen wat hierin de beste strategie is! Je kunt uiteindelijk niet elke dag op een Universiteit gaan staan, dus is het cruciaal dat je blindelings jouw weg weet te vinden in alle relevante digitale kanalen. In onze business zitten gelukkig zeer sterke Digital experts, dus ook hierin kun je nauw optrekken met collega’s om iets nieuws neer te zetten.

 

Het team

Het Talent Acquisition team bestaat uit 2 mensen en maakt onderdeel uit van het HR team van L’Oréal, waarbinnen ook Learning & Development, Compensation & Benefits, HR management en HR support zich bevinden. Dit zijn de collega’s waarmee je dagelijks nauw in contact staat om samen tot de grootste successen te komen. Je rapporteer direct aan de Recruitment Manager, die feitelijk als meewerkend voorman acteert.

 

Wie zoeken wij?

Deze job is voor jou als je:

-          een ambitieuze recruiter bent met een WO Master diploma en ten minste 2 jaar recruitment ervaring (liefst bij een sterk merk);

-          een rol aankunt waarin je veel vrijheid en eindverantwoordelijkheid krijgt;

-          communicatief sterk bent naar zowel studenten als naar interne belanghebbenden;

-          zeer goede kennis hebt van de Nederlandse en Engelse taal

-          in staat bent om de 100% digital strategie voor recruitment op te zetten;

-          flexibel bent en in staat om te ‘multi tasken’

 


Waarom is deze job zo gaaf?

Het is L’Oréal..!

Allereerst vertegenwoordig je natuurlijk een ijzersterk merk. L’Oréal is binnen de FMCG al meer dan 100 jaar marktleider in de categorie beauty. Dat betekent dat je altijd kunt rekenen op de kracht van een grote en professionele corporate. En ook de young professionals die jij een baan kunt aanbieden, gaan een geweldige carrière tegemoet.  

 

Professionele vrijheid

Tegelijkertijd krijg je heel veel vrijheid om als professional je vak uit te oefenen, zonder gehinderd te worden door vertragende processen. Voor goede ideeën is altijd ruimte; je mag onderdelen van de functie ook helemaal opnieuw uitvinden als dat leidt tot een beter eindresultaat.

 

Betrokken bij de business

Ook is het uniek hoe dicht je als onderdeel van het HR team optrekt met professionals uit de verschillende vakgebieden. Wij zijn ervan overtuigd dat je goed moet weten wat er speelt in de business, om uiteindelijk de beste mensen te kunnen aannemen. Je wordt daarom regelmatig betrokken bij de ontwikkelingen op gebied van marketing, supply chain, account management, finance, digital, etc.

 

Je bent geen nummer

L´Oréal is internationaal misschien een grote corporate, maar in Nederland werken we heel persoonlijk. In totaal werken er 260 mensen op ons hoofdkantoor in Hoofddorp. Deze zijn verdeeld over 4 divisies en 1 corporate team, waardoor het geheel eigenlijk hartstikke overzichtelijk is. Iedereen die je nodig hebt om deze functie tot een succes te brengen, ga je heel snel persoonlijk leren kennen.

 

Ontwikkeling

Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma aan. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op het wereldwijde hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten.

 

En verder vind je bij ons:

·         Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s;

·         Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

·         Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;

·         Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;

·         Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom;

·         Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.

 

Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken. Dit biedt jou de kans om jezelf te verbreden op alle aspecten van marketing, supply chain, account management, finance en digital.

 

 

Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!

 

 

Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

 

 

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)

Over L’Oréal

Het succes van L’Oréal is het resultaat van ons sterke portfolio van internationale merken die uniek zijn in de wereld en die alle categorieën van de cosmetica dekt: haarverzorging, kleuring, skin care, make-up en parfum. Deze merken vullen elkaar aan en worden door de L’Oréal Group gemanaged in 4 verschillende divisies die elk hun eigen expertise hebben binnen hun distributiekanaal: 

 

De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar in massamarktkanalen (drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops). Deze divisie is het speerpunt van ons streven om per 2020 meer dan een miljard nieuwe consumenten te hebben bereikt.

De voornaamste merken zijn: L’Oréal Paris - Garnier - Maybelline New York - Essie – NYX Cosmetics

 

L’Oréal Luxe biedt aan zowel mannen als vrouwen over de hele wereld een uitgebreide reeks van prestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter. De merken van L’Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuze schoonheid te promoten: huidverzorging, make-up en parfums. Tevens hebben ze uitgezet dat ze producten van een hoge kwaliteit aanbieden door middel van een selectief distributiekanaal en het aanbieden van een excellente service die de diversiteit van consumenten respecteert.

De merken die hierbij horen zijn: Lancôme - Giorgio Armani - Kiehl’s - Yves Saint Laurent - Biotherm - Ralph Lauren - Urban Decay - Clarisonic - Shu Uemura - Viktor & Rolf - Diesel - Cacharel - Helena Rubinstein - Maison Martin Margiela.

 

De Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertises van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te geven aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan de salon een fantastische ervaring.

De merken die hierbij horen zijn: Kérastase - Redken - Matrix - Pureology - Decleor - Shu Uemura Art of Hair - Mizani - Essie – Carita – Decléor.


De missie van de Active Cosmetics Divisie is om iedereen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van hun huid, tevens voor mensen met een gevoelige huid of voor mensen met een beschadigde huid door dermatologische condities. Dit gebeurt wereldwijd in alle gezondheidszorgkanalen: apotheken, schoonheid- en gezondheid Retailers en in medische spa’s. Dankzij hoogwaardige elkaar-aanvullende merken,  een nauwe link met gezondheid professionals, dermatologen, kinderartsen en dokters gespecialiseerd in esthetische medicijnen, staat deze divisie op ‘s ’werelds nummer één positie in dermocosmetica.

De merken die hierbij horen zijn: Vichy - La Roche-Posay – SkinCeuticals.

 

Deze divisiestructuur is één van L’Oréal’s voornaamste krachten en stelt ons in staat om aan verwachtingen van elke consument te voldoen; passend bij zijn of haar gewoonten en leefstijl aangepast aan de lokale wensen, overal in de wereld.

 

Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Nederland te werken?

Kijk dan op de carrière site: https://careers.loreal.com/en/locations/europe/careers-in-netherlands

En check Instagram: https://www.instagram.com/lorealnl/