ジョブファンクション: その他

雇用形態: フルタイム

所在地: Hoofddorp

国/地域: Netherlands

Trainings Manager SkinCeuticals

L’Oréal Nederland

In ons hoofdkantoor in Hoofddorp, op een steenworp van Amsterdam, werken we met ongeveer 470 mensen aan het behalen of uitbouwen van de nummer 1 positie voor onze merken in de Nederlandse markt. We bewegen ons in dynamische markten, waarbinnen het succes doorgaans afhankelijk is van de mate waarin je erin slaagt om met innovatieve producten in te spelen op de wensen van de consument. Om deze reden lanceren wij maandelijks nieuwe, innovatieve producten binnen product categorieën als skincare, haircare, coloration, make-up en fragrances.

Onze overtuigende marketing campagnes, sterke strategische relaties met onze retail partners en een uitstekende distributie stellen ons in staat om jaarlijks meer dan 53 miljoen producten te verkopen.

Om onze toppositie in de markt te behouden hebben we ambitieuze mensen nodig, met sterke waarden en visie op hun vakgebied. Mensen die professioneel kritisch zijn op de status quo, kansen herkennen en risico’s durven te nemen. Wij zoeken professionals die een stap harder willen lopen om het verschil te maken in uitdagende markten. Kortom, wij zoeken talent.

Voor onze Active Cosmetics Divisie zijn wij op zoek naar een Trainer ter versterking van het SkinCeuticals team.


Wat ga je doen?

Voor onze divisie Active Cosmetics zijn wij op zoek naar een Trainings Manager SkinCeuticals. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het trainingsprogramma binnen Nederland, de ontwikkeling & implementatie van Integrated Skincare-programma, het trainen van klanten & interne team en met een klein team werken aan de verdere ontwikkeling van een sterk groeiend merk.

Je houdt je onder andere bezig met:  

-          Ontwikkelen & implementeren trainingsprogramma samen met Brand Manager

-          Ontwikkelen & implementeren Integrated Skincare programma (SkinCeuticals producten i.c.m. klinische procedures zoals laser/botox) samen met Brand Manager

-          Organiseren workshops samen met andere distributors

-          Trainen van klanten (op locatie & inhouse) en interne team op merkgerelateerde topics, business building skills & medische know-how

-          Ondersteunen team in openen van nieuwe klanten

-          Bezoeken industrie-events (congressen)


Wie zoeken wij?

Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als huidtherapeut. Je hebt dan ook een afgeronde HBO huidtherapie. Je kent de medisch-esthetische wereld en vindt het leuk om zowel jouw collega’s als klanten (nieuwe) dingen te leren. Je bent ondernemend,  zelfstandig, energiek en hebt een service- en resultaatgerichte instelling. Het komt vaak aan op jouw persoonlijkheid; jij mag jouw kennis &  ideeën gaan vertalen in commerciële en educatieve programma’s, om zo bestaande klanten verder te helpen en te helpen nieuwe deuren te openen!Verder ben jij:

·         Commercieel gedreven en resultaatgericht

·         Ondernemend – Je bouwt het merk samen op met een klein team!

·         Trainingsvaardigheden

·         Daadkrachtig & proactief

·         Sterke communicatieve vaardigheden. Je bent in staat te overtuigen en te enthousiasmeren.

·         Sterke interpersoonlijke vaardigheden en in staat een goed  netwerk op te bouwenWat bieden wij?

Als je bij L’Oréal gaat werken, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma en een individueel trainingsprogramma aan. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op het wereldwijde hoofdkantoor in Parijs.

En verder vind je bij ons:

·         Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s;

·         Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

·         Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;

·         Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;

·         Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom;

·         Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.

Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken. Dit biedt jou de kans om jezelf te verbreden op alle aspecten van de business.Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!


Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)

Over L’Oréal

Het succes van L’Oréal  is het resultaat van ons sterke portfolio van internationale merken die uniek zijn in de wereld en die alle cosmeticalijnen dekt: haarverzorging, kleuring, skin care, make-up en parfum.

Deze merken vullen elkaar aan en worden door de L’Oréal Group gemanaged in 4 verschillende divisies die elk hun eigen expertise hebben binnen hun distributiekanaal: 

De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar in massamarktkanalen (drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops). Deze divisie is het speerpunt van ons streven om per 2020 meer dan een miljard nieuwe consumenten te hebben bereikt.

De voornaamste merken zijn: L’Oréal Paris - Garnier - Maybelline New York - Essie – NYX Cosmetics


L’Oréal Luxe biedt aan zowel mannen als vrouwen over de hele wereld een uitgebreide reeks van prestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter. De merken van L’Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuze schoonheid te promoten: huidverzorging, make-up en parfums. Tevens hebben ze uitgezet dat ze producten van een hoge kwaliteit aanbieden door middel van een selectief distributiekanaal en het aanbieden van een excellente service die de diversiteit van consumenten respecteert.

De merken die hierbij horen zijn: Lancôme - Giorgio Armani - Kiehl’s - Yves Saint Laurent - Biotherm - Ralph Lauren - Urban Decay - Clarisonic - Shu Uemura - Viktor & Rolf - Diesel - Cacharel - Helena Rubinstein - Maison Martin Margiela.


De Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertises van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te geven aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan de salon een fantastische ervaring.

De merken die hierbij horen zijn: Kérastase - Redken - Matrix - Pureology - Decleor - Shu Uemura Art of Hair - Mizani - Essie – Carita – Decléor.


De missie van de Active Cosmetics Divisie is om iedereen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van hun huid, tevens voor mensen met een gevoelige huid of voor mensen met een beschadigde huid door dermatologische condities. Dit gebeurt wereldwijd in alle gezondheidszorgkanalen: apotheken, schoonheid- en gezondheid Retailers en in medische spa’s. Dankzij hoogwaardige elkaar-aanvullende merken,  een nauwe link met gezondheid professionals, dermatologen, kinderartsen en dokters gespecialiseerd in esthetische medicijnen, staat deze divisie op ‘s ’werelds nummer één positie in dermocosmetica.

De merken die hierbij horen zijn: Vichy - La Roche-Posay – SkinCeuticals.


Deze divisiestructuur is één van L’Oréal’s voornaamste krachten en stelt ons in staat om aan verwachtingen van elke consument te voldoen; passend bij zijn of haar gewoonten en leefstijl aangepast aan de lokale wensen, overal in de wereld.

Voor meer informatie over L’Oréal, neem een kijkje op onze website: http://www.loreal.com/