ジョブファンクション: オペレーションズ

雇用形態: フルタイム

所在地: Netherlands - Headoffice Hoofddorp

国: Netherlands

Medewerker Customer Care – Consumenten Producten Divisie

 

 

L'Oréal is al ruim 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Beauty en persoonlijke verzorging hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in het leven van de mens; zodra behoeften als onderdak en voeding zijn vervuld, zullen mensen geld investeren in beauty en verzorging. Dit maakt onze business strategisch en impactvol.

 

Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 32 internationale (en vele lokale) merken voldoen we aan de verschillende consumentenbehoeften. Voorbeelden van onze merken zijn; L’Oréal Paris, Kérastase, Garnier, Lancôme, Biotherm, Kiehl’s, Giorgio Armani, Vichy en Maybelline NY.

L’Oréal Nederland
In onze Nederlandse vestiging, gelegen vlakbij Amsterdam, werken we met 440 mensen om te streven naar de nummer 1 positie voor al onze merken in de Nederlandse markt. Als innovatief en dynamisch bedrijf introduceren wij iedere maand nieuwe producten op de markt. Gedreven door sterke marketing campagnes, goede relaties met onze retailers en een vloeiende Supply Chain, verkopen wij 53 miljoen producten per jaar. 

 

Functie omschrijving

Binnen het Supply Chain team van L’Oréal zijn we op zoek naar een enthousiaste Medewerker Customer Care. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het Order-to-Cash traject met verschillende klanten. Je doel hierbij is het behalen van een excellent Customer Service Level door middel van het doorlopend optimaliseren van processen en het minimaliseren van de kosten, waarbij het essentieel is dat je een goede relaties bouwt, optimaliseert en intensiveert met je klant en interne belanghebbenden.Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:

·         Orderverwerking, facturatie, crediteringen, oplossen van factuur verrekeningen en klachtenafhandelingen met als doel de klant zo goed mogelijk te dienen.

·         Verzekeren van een juiste en tijdige levering van klantorders door alle processen juist op elkaar af te stemmen en indien nodig snel tussen verschillende actoren te schakelen.

·         Opbouwen van een uitmuntende klantrelatie gebaseerd op “Customer Centricity” om een efficiente samenwerking met de klant mogelijk te maken en uit te bouwen.

·         Zorg dragen voor het afstemmen van de catalogus en product informatie binnen de divisie en met de klant.

·         Het verzorgen van interne dagelijkse/wekelijkse/maandelijke rapportages over de Supply Chain KPIs

·         Intensieve samenwerking met interne afdelingen (Sales, Demand/Supply Planning, Controlling, Marketing)

·         Het bijwonen van regelmatige supply chain bijeenkomsten samen met de klant.

·         Een goede en constructieve samenwerking met het Distributie Centrum en het transportbedrijf.

·         Opzetten, coördineren en implementeren van Customer Supply Chain verbeterprojecten

 

 

Profiel Kandidaat

Onze ideale kandidaat heeft:

·         een afgeronde opleiding op ten minste HBO niveau (must have)

·         ervaring in een soortgelijke functie (is een pre)

·         ervaring met SAP en Excel (is een pre)

·         gevoel met het verbeteren van processen

 

Verder ben je:

·         fulltime beschikbaar (must have)

·         communicatief vaardig, goed in het opbouwen van relaties

·         daadkrachtig; niet bang om eigen initiatief te nemen

·         een teamplayer

 

 

Wat bieden wij?
Als je bij L’Oréal start, krijg je eigen verantwoordelijkheden vanaf de eerste dag. Bij L’Oréal zul je werken met gedreven en gepassioneerde collega’s en met managers die jou stimuleren het beste uit jezelf te halen. L’Oréal biedt een internationale en diverse werkomgeving waar gezelligheid, naast serieus werk, fundamenteel is in onze teams. L’Oréal neemt haar verantwoordelijkheid als corporate citizen, waar jij als medewerker zelf een actieve rol in kunt spelen.

 

Wij bieden:

·         Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s

·         Een competitief en aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder winstdeling, gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, etc.)

·         Goede doorgroeimogelijkheden, zowel binnen als buiten je huidige vakgebied, zowel in Nederland als internationaal

·         Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten, personeelsfeesten, etc.

·         Personeelsvoordeel op producten

·         Online development mogelijkheden voor thuis en op het werk

 

 

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel?
Solliciteer dan snel!

 

 

Diversiteit in werving en selectie

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

 

A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)

 


 

Over L’Oréal

Het succes van L’Oréal is het resultaat van ons sterke portfolio van internationale merken die uniek zijn in de wereld en die alle categorieën van de cosmetica dekt: haarverzorging, kleuring, skin care, make-up en parfum. Deze merken vullen elkaar aan en worden door de L’Oréal Group gemanaged in 4 verschillende divisies die elk hun eigen expertise hebben binnen hun distributiekanaal: 

 

De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar in massamarktkanalen (drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops). Deze divisie is het speerpunt van ons streven om per 2020 meer dan een miljard nieuwe consumenten te hebben bereikt.

De voornaamste merken zijn: L’Oréal Paris - Garnier - Maybelline New York - Essie – NYX Cosmetics

 

L’Oréal Luxe biedt aan zowel mannen als vrouwen over de hele wereld een uitgebreide reeks van prestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter. De merken van L’Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuze schoonheid te promoten: huidverzorging, make-up en parfums. Tevens hebben ze uitgezet dat ze producten van een hoge kwaliteit aanbieden door middel van een selectief distributiekanaal en het aanbieden van een excellente service die de diversiteit van consumenten respecteert.

De merken die hierbij horen zijn: Lancôme - Giorgio Armani - Kiehl’s - Yves Saint Laurent - Biotherm - Ralph Lauren - Urban Decay - Clarisonic - Shu Uemura - Viktor & Rolf - Diesel - Cacharel - Helena Rubinstein - Maison Martin Margiela.

 

De Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertises van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te geven aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan de salon een fantastische ervaring.

De merken die hierbij horen zijn: Kérastase - Redken - Matrix - Pureology - Decleor - Shu Uemura Art of Hair - Mizani - Essie – Carita – Decléor.

 

De missie van de Active Cosmetics Divisie is om iedereen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van hun huid, tevens voor mensen met een gevoelige huid of voor mensen met een beschadigde huid door dermatologische condities. Dit gebeurt wereldwijd in alle gezondheidszorgkanalen: apotheken, schoonheid- en gezondheid Retailers en in medische spa’s. Dankzij hoogwaardige elkaar-aanvullende merken,  een nauwe link met gezondheid professionals, dermatologen, kinderartsen en dokters gespecialiseerd in esthetische medicijnen, staat deze divisie op ‘s ’werelds nummer één positie in dermocosmetica.

De merken die hierbij horen zijn: Vichy - La Roche-Posay – SkinCeuticals.

 

Deze divisiestructuur is één van L’Oréal’s voornaamste krachten en stelt ons in staat om aan verwachtingen van elke consument te voldoen; passend bij zijn of haar gewoonten en leefstijl aangepast aan de lokale wensen, overal in de wereld.

 

 

Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Nederland te werken?

Kijk dan op onze carrière website: https://careers.loreal.com/en/locations/europe/careers-in-netherlands

En check Instagram: https://www.instagram.com/lorealnl/