Função: Operações

Tipo de Emprego: Tempo Integral

Localização: Store

País/Região: Denmark

Er du klar til nye udfordringer og har du lyst til at arbejde med branchens mest succesfulde brands? Ønsker du at udvikle dig professionelt i et miljø med internationalt præg og være en del af et sjovt, anderledes og uformelt arbejdsmiljø? Så grib chancen nu! Vi leder efter 2Salon Business Partners til hhv. region Sjælland/Storkøbenhavn og Nordjylland. 

Dine arbejdsopgaver
  • Med reference til vores Salgsledelse bliver du en nøgleperson i vores salgsstyrke. Med udgangspunkt i de overordnede salgs- og marketingsplaner vil dine primære opgaver være:
  • Gennemførelse og opfølgning af salgsaktiviteter og kampagner
  • Udvikling af og opfølgning på eksisterende kunder
  • Animering af salg-ud i saloner
  • Opsøgende salg/kanvas af nye kunder og professionel opstart af disse
  • Budget- og resultatansvar inden for distriktet
  • Rådgivning og uddannelse af frisører/salonpersonale
Din profil
Du har erfaring med salg og en god forståelse for mærkevarer. At være uddannet frisør eller at have branchekendskab er en fordel, men ikke en nødvendighed. Du er meget optaget af, hvad der sker inden for branchen. Du er forretnings- og resultatfokuseret og arbejder professionelt, struktureret og kvalitetsbevidst med dine opgaver. Du er ambitiøs, har drive og entusiasme, samt trives i en travl og dynamisk hverdag. Du er serviceminded, udadvendt og har fremragende kommunikations- og forhandlingsevner. Du er selvmotiverende, men samtidig en god team player med evne til at inspirere og motivere dine omgivelser. Desuden har du gode IT-kundskaber.

Vi leder efter vores nye Salon Business Partner til at starte så snart som muligt. Vi gennemgå ansøgninger løbende, så vent ikke med at søge!

Du er mere end velkommen til at kontakte Bente Kreilgaard (Sjælland - 27277024) eller Gitte Lund Baek (Nordjylland - 20282298) hvis du har spørgsmål til stilling. 

Vi tilbyder
Et særdeles attraktivt og udviklende job – såvel fagligt som personligt – i en succesfuld, dynamisk og ekspansiv virksomhed. Lønpakken består af en fast løn, bonusordning, pension, bil, tlf. m.m.

L’Oréal er verdens førende kosmetikvirksomhed. På verdensplan beskæftiger vi over 82.000 medarbejdere inden for salg og marketing, finans, logistik, IT og forskning, heraf over 400 medarbejdere i Danmark. Virksomhedens kontinuerlige toppræstationer sætter sit præg på organisationen. For de rette medarbejdere findes udfordringer og karrieremuligheder. En L’Oréal medarbejder har potentiale og entusiasme til at skabe topresultater. L’Oréal har brug for dit talent!

Join L’Oréal. Lead the change.