Função: Outros

Tipo de Emprego: Tempo Integral

Localização: Netherlands - Headoffice Hoofddorp

País: Netherlands

Over L’Oréal

 

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Beauty en persoonlijke verzorging hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in het leven van de mens; zodra behoeften als onderdak en voeding zijn vervuld, zullen mensen hun geld investeren in beauty en verzorging. Dit maakt onze business strategisch en impactvol. Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 27 merken voldoen we aan de verschillende consumentenbehoeften en we geloven dat met ons diverse productportfolio we kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering. Voorbeelden van onze merken zijn; L’Oréal Paris, Kérastase, Lancôme, Biotherm, Kiehl’s, Giorgio Armani, Vichy en Maybelline NY. 


In onze Nederlandse vestiging, gelegen vlakbij Amsterdam, werken we met 450 mensen naar ons streven de nummer 1 positie te behalen met al onze merken in de Nederlandse markt. Als innovatief en dynamisch bedrijf introduceren wij iedere maand nieuwe producten op de markt. Gedreven door sterke marketing campagnes, goede relaties met retailers en een vloeiende supply chain, verkopen wij 53 miljoen producten per jaar. 

 


 

Inhousedag- 30 november 2017

Tijdens onze inhousedag maak je kennis met everyday challenges binnen L’Oréal.

Jij gaat ervaren wat werken voor een wereldwijde marktleider in de cosmeticabranche betekent. De dag wordt geopend door een General Manager en gedurende de ochtend zal je de kans krijgen de verschillende carrièremogelijkheden te ontdekken.

 

In de middag zal je ervaren wat werken bij L’Oréal betekent door deel te nemen aan één van de workshops. Hier ontdek je hoe Marketing, Account Management, Supply Chain en Finance bij L’Oréal in zijn werk gaan. Tijdens de lunch en de borrel sluiten Young Graduates aan om over hun eigen ervaringen te vertellen en al je vragen te beantwoorden.

 

 

Carrière 

Intern Development Program
L’Oréal investeert in de ontwikkeling van jong talent en biedt daarom tijdens jouw stage het Intern Development Program aan, een ontwikkelingstraject speciaal voor stagiairs. Het IDP biedt gedurende de stageperiode: een welkomstpresentatie, persoonlijke begeleiding, presentatiemogelijkheden, officiële evaluaties en sociale evenementen (lunches, borrels, etc.).

 

L’Oréal biedt stages in de disciplines van Marketing, Account Management, E-Commerce, Finance, Supply Chain, Digital, Corporate Communicatie en Public Relations. Naast het ervaren hoe het is om te werken binnen een jong, energiek en dynamisch bedrijf, bieden wij stages aan vol verantwoordelijkheden met de kans na een succesvolle stage aangenomen te worden voor een Young Graduate Program.

Young Graduate Program
Als je bij L’Oréal start, krijg je eigen verantwoordelijkheden vanaf de eerste dag. Bij L’Oréal zul je werken met gedreven en gepassioneerde collega’s en met managers die jou stimuleren het beste uit jezelf te halen. L’Oréal biedt een internationale en diverse werkomgeving waar gezelligheid, naast serieus werk, fundamenteel is in onze teams. L’Oréal neemt haar verantwoordelijkheid als corporate citizen, waar jij als medewerker zelf een actieve rol in kunt spelen.


Wij breken met de huidige trend van vastomlijnde en algemene traineeships; wij geloven dat iedere carrière uniek is. Daarom bieden wij elke nieuwe werknemer een individueel afgestemd Follow up & Integration Track (FIT) aan. Dit bestaat uit een introductie programma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op ons hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten. Na jouw individuele FIT ben jij in staat om als echte professional je eigen carrière vorm te geven. Bij L’Oréal ga je snel groeien en je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk ontwikkelen. Internationale stappen kunnen hier een onderdeel van zijn.

 

Per jaar nemen wij gemiddeld 25 Young Graduates aan in disciplines als Marketing, Account Management, Finance, Supply Chain en Digital.

 

 

Aanmelden Inhousedag

We zijn op zoek naar ambitieuze studenten in de eind bachelor of master fase in de richting van Bedrijfskunde, Economie, Digital, Finance, Supply Chain of Marketing. 

 

Gedurende de Inhousedag zullen er Marketing, Account Management, Supply Chain en Finance workshops plaatsvinden. Geef in jouw motivatie kort weer naar welke twee workshops jouw voorkeur uit gaan.

 

Deadline aanmelden: 23 november