Função: Outros

Tipo de Emprego: Tempo Integral

Localização: Netherlands - Headoffice Hoofddorp

País: Netherlands


In onze Nederlandse vestiging, gelegen vlakbij Amsterdam, werken we met 440 mensen om te streven naar een nummer 1 positie voor al onze merken in de Nederlandse markt. Als innovatief en dynamisch bedrijf introduceren wij iedere maand nieuwe producten op de markt. Gedreven door sterke marketing campagnes, goede relaties met retailers en een vloeiende supply chain, verkopen wij 53 miljoen producten per jaar.


Bij L’Oréal zul je werken met gedreven en gepassioneerde mensen en management dat jou stimuleert het beste uit jezelf te halen. L’Oréal biedt een internationale en diverse werkomgeving waar fun, naast serieus werk, fundamenteel is in onze teams. L’Oréal neemt haar verantwoordelijkheid als corporate citizen, waar jij als medewerker zelf een actieve rol in kunt spelen.

In verband met het versterken van onze Customer Care afdeling van de Professionele Producten Divisie op zoek naar een innovatieve, klantgerichte, enthousiaste Customer Care medewerker. De divisie richt zich op de directe verkoop aan kapsalons en kappersgroothandels.


Functieomschrijving

·        Je beantwoordt vragen van klanten (kapsalons en groothandels) telefonisch en per e-mail en biedt administratieve ondersteuning aan het sales team.

·         Je verzorgt de opvolging van klantendossiers in verband met bestellingen, leveringen, facturen, commerciële kortingen en creditnota's.

·        Je focust op (digitale) communicatie met klanten. Dit omvat het hele proces vanaf de bestelling tot aan de betaling.

·        Je werkt nauw samen met sales om zo de klant optimaal te kunnen helpen.

·        Je draagt bij aan de doelstellingen op het gebied van creditmanagement (het op tijd binnen krijgen van de betalingen).

·        Je verwerkt bestellingen die per e-mail binnenkomen en verstrekt informatie over de beschikbaarheid van de producten.

·         Je werkt samen met andere interne afdelingen zoals Marketing, Sales, Demand Planning en ons Warehouse om optimale service te geven aan de klanten.

·      Naast het oplossen van ad hoc problemen werk je samen met de andere teamleden aan de toekomst van de afdeling om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.
Profiel

·       Je spreekt accentloos Nederlands, het hebben van kennis van de Engelse taal is een pluspunt.

·         Je bent klantvriendelijk en attent.

·         Je bent enthousiast en positief ingesteld en bent bevlogen in je werk.

·      Je denkt “out of the box” en draagt innovatieve ideeen aan.

·         Je houdt van telefonische contacten.

·         Je hebt een combinatie van gezonde assertiviteit met commerciële flair.

·         Je bent stressbestendig, efficiënt en werkt resultaatgericht en beschikt over doorzettingsvermogen

·         Je bent sociaal en aangenaam in de omgang met je collega's en beschikt over een goede dosis teamspirit.

·         Je hebt een goed analytisch vermogen en gevoel voor cijfers.

·         Je bent administratief nauwkeurig en werkt vlot met de PC.

·         Kennis van EXCEL noodzakelijk. Ervaing van SAP in een pluspunt.

·         Je bent full-time beschikbaar.Wat bieden wij?
Als je bij L’Oréal start, krijg je eigen verantwoordelijkheden vanaf de eerste dag. Je maakt deel uit van een organisatie met internationale faam, werk je in ons  team in een dynamische omgeving en heb je een afwisselende job. Daarnaast krijg je een competitief salaris, winstdeling (afhankelijk van omzet en winst), goede secundaire arbeidsvoorwaarden en andere leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfs-activiteiten.