Cargo: Marketing

Tipo de posição: Internship

Tipo de emprego: Full - Time

Local: Hoofddorp

País: Netherlands

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij een enthousiaste WO Bachelor- of Masterstudent en heb je affiniteit met (Digital) Marketing en al relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten, dan is deze stage wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een creatieve, ondernemende, digital savvy stagiair(e) met sterke analytische en communicatieve vaardigheden. Spreek jij naast Nederlands vloeiend Engels en/of Frans en ben jij full-time beschikbaar voor een periode van 6 maanden, lees dan gauw verder.

Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Een stage bij L’Oréal laat jou de wereld buiten de universiteit zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Als stagiair(e) word je opgenomen in het Intern Development Program (IDP), waarbij jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Tijdens deze 6 maanden durende stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een Master programma of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden, zoals Digital, Trade Marketing, Account Management, Business Development en Merchandising.

Wat kan je verwachten?

Vanaf dag één ben je een volwaardig lid van het American Brands Marketing team in de L’Oréal Luxe Divisie. Je wordt de rechterhand van een Product Manager en werkt mee aan de lokale (Digital) Marketing van de merken Urban Decay en/of Kiehl’s. Je maakt zowel kennis met de operationele als stragische marketingactiviteiten en draagt hierdoor bij aan de groei van de merken. Jouw taken zijn onder andere:

- Marketing projecten en (concurrentie) analyses

- Ondersteuning bij (digital) marketing activaties van nieuwe lanceringen, zowel in store als online

- Ontwikkeling en creatie van (E-)Retail materialen

- Creëren van een unieke consumer experience in lijn met het merk imago.

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook zeer goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf met behulp van het Intern Development Program goed te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste (internationale) FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche?

Solliciteer dan nu!


#}