Função: Comunicação

Tipo de Emprego: Tempo Integral

Localização: Netherlands - Headoffice Hoofddorp

País: Netherlands

Bedrijfsomschrijving 
L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Beauty en persoonlijke verzorging hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in het leven van de mens; zodra behoeften als onderdak en voeding zijn vervuld, zullen mensen hun geld investeren in beauty en verzorging. Dit maakt onze business strategisch en impactvol. Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 32 merken voldoen we aan de verschillende consumentenbehoeften en we geloven dat met ons diverse productportfolio we kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering. Voorbeelden van onze merken zijn; L’Oréal Paris, Kérastase, Lancôme, Biotherm, Kiehl’s, Giorgio Armani, Vichy en Maybelline NY.

In onze Nederlandse vestiging, gelegen vlakbij Amsterdam, werken we met 420 mensen naar ons streven de nummer 1 positie te behalen met al onze merken in de Nederlandse markt. Als innovatief en dynamisch bedrijf introduceren wij iedere maand nieuwe producten op de markt. Gedreven door sterke marketing campagnes, goede relaties met retailers en een vloeiende supply chain, verkopen wij 53 miljoen producten per jaar.   

Waar zijn wij naar op zoek
We zijn op zoek naar ambitieuze studenten, met sterke overtuigingen en ideeën. Studenten die avontuurlijk zijn en uitdaging zoeken. We zoeken toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun ideeën het verschil willen maken. We need talent! Om onze PR afdeling van de Luxe divisie te versterken, zijn wij op zoek naar een PR stagiair.
 
Functie omschrijving 
Als stagiair van de afdeling PR ben je verantwoordelijk voor de perszending van de lanceringen van al onze nieuwe producten. 
 

Elke nieuwe productintroductie wordt op een innovatieve wijze aan de pers gepresenteerd. Het is belangrijk dat je hier op een pro- actieve en creatieve manier aan meewerkt. Op basis van de producten, beeldmateriaal en teksten die je in samenwerking met de verschillende teams in Parijs en ons marketing team in Brussel verzamelt, ga je persberichten opstellen. Vervolgens coördineer je de zending met een extern reclamebureau. Daarnaast ondersteun je de organisatie van lokale evenementen en internationale persreizen.

Tot slot werk je mee aan een E-PR project voor meerdere merken van de Luxe divisie. Hier vervul je zowel een strategische, creatieve en uitvoerende rol.

Profiel

  • WO- student (Bachelor/Master)
  • Interesse in verschillende soorten media op het gebied van earned publicity
  • Affiniteit met Luxe
  • Buitengewoon gevoel voor communicatie
  • Ondernemend, zelfstandig en pro- actief
  • Schrikt niet van verantwoordelijkheden en levert graag een toegevoegde waarde
  • Open persoonlijkheid en oplossingsgericht
  • Vloeiend in Nederlands en Engels. Vloeiend in Frans is een pré
  • Naast je studie actief geweest in nevenactiviteiten
  • Internationale ervaring is een pré

 

Wat bieden wij aan
Deze meewerkstage is fulltime, voor een duur van 5 tot 6 maanden. Je ontvangt een stagevergoeding van €650,- bruto en reiskostenvergoeding, mits je niet in het bezit bent van een student ov-jaarkaart.

L'Oréal biedt tijdens jouw stage het Intern Development Program aan, een integratietraject speciaal voor stagiairs. IDP biedt gedurende de stageperiode: een welkomstpresentatie, persoonlijke begeleiding, presentatiemogelijkheden, officiële evaluaties en sociale evenementen (lunches, borrels, etc.).

Aplicar para esta vaga ►

Compartilhar com Facebook LinkedIn Twitter

e