Função: Comercial e Desenvolvimento de Negócios

Tipo de Emprego: Tempo Integral

Localização: NL - Field Based

País/Região: Netherlands

Young Graduate Program – Junior Field Sales


Jouw rol

Als Junior Field Sales word je commercieel eindverantwoordelijk voor één van onze topmerken, binnen een regio met ongeveer 150 relaties. Je krijgt alle vrijheid om de bestaande relaties te ontwikkelen en nieuwe relaties te overtuigen om met L’Oréal te gaan samenwerken. Het uiteindelijke doel is dat jij je ontwikkelt als commerciëel talent en de omzet in jouw regio groeit.

Deze functie bevindt zich in onze Professionele Producten Divisie, dus de merken waar je mee komt te werken zijn L’Oréal Professionel, Kérastase, Redken of Matrix.

 

Wat je gaat doen:

In de eerste maand ga je het vak leren door mee te lopen met een ervaren professional. Zodra je dit onder de knie hebt, krijg je volledige verantwoordelijkheid voor jouw eigen regio en ga je zelfstandig aan de slag. Dat ziet er als volgt uit:

 


Sales

Per week ben je 3 of 4 dagen op pad om de haarsalons in jouw regio te bezoeken en strategische deals te sluiten. Samen met deze ondernemers zoek je naar manieren waarop zij hun business kunnen versterken, door gebruik te maken van de merchandising, producten en trainingen van jouw merk. In prospects met potentie kunnen we echt investeren, zodat we niet alleen meer business genereren, maar zij ook uitgroeien tot een visitekaartje voor onze merken. Onze best-practices laten zien dat dit ware win-win situaties oplevert voor beide partijen.

 

Business Development

Wanneer je niet in het veld bent, werk je op ons kantoor in Hoofddorp aan uitdagende Business Development projecten. Je gaat zelf projecten bedenken, uitwerken en implementeren die directe impact hebben de manier waarop wij onze klanten en consumenten bedienen. In deze projecten ga je samenwerken met interne stakeholders uit alle andere disciplines (marketing, digital, supply chain, finance en educatie). Hierdoor leer je jouw divisie beter kennen en krijg je een goed beeld van interne doorgroeimogelijkheden.Hoe ziet je team eruit?

Je wordt onderdeel van het nationale sales team van jouw merk, bestaande uit 5 tot 8 regio managers die worden aangestuurd door één Field Sales Manager. Met dit team kom je regelmatig bij elkaar voor de sales meeting, om de ontwikkelingen en kansen te bespreken. Daarnaast is er maandelijks een meeting met het volledige multi-disciplinaire team (sales, marketing en educatie) van het merk. Hierin wordt bekeken hoe we de business samen verder kunnen uitbouwen.

 

 

Jouw ontwikkeling in het Young Graduate Program

Wij geloven dat iedere carrière uniek is en bieden daarom elke nieuwe Young Graduate een individueel Follow up & Integration Track (FIT) aan, dat is afgestemd op jouw functie en vakgebied. Jouw FIT zal bestaan uit een uitgebreid introductieprogramma, een ervaren coach uit de business en een individueel trainingsprogramma gericht op professionele en persoonlijke vaardigheden. Trainingen kunnen zowel in Nederland plaatsvinden als op ons hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten.

 

Na het Young Graduate Program van 2 jaar ben jij in staat om jouw carrière binnen L’Oréal verder uit te bouwen, gedreven door jouw persoonlijke ambities en capaciteiten.

 


Wie zoeken wij?
Om onze toppositie in de markt te behouden, zijn we op zoek naar intelligente en ambitieuze mensen, met passie voor hun vak en innoverende ideeën. Mensen die van uitdagingen en ondernemerschap houden.

 

Profiel
Jij:

 • Hebt een WO opleiding afgerond en naast je studie de grenzen van je comfort zone opgezocht
 • Hebt een passie voor commercie en een sterke affiniteit met de dynamiek van de FMCG
 • Beschikt over een sterk analytisch vermogen en hebt oog voor detail
 • Hebt sterke affiniteit met cijfers en ervaring met Excel
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiendDaarnaast ben je communicatief sterk, flexibel en ondernemend. Je denkt out-of-the-box, vindt oplossingen en bent klaar voor verantwoordelijkheid in je werk.

 

 

Wij bieden:

 • Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s
 • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden, zowel binnen als buiten je vakgebied, zowel in Nederland als internationaal
 • De mogelijkheid om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen d.m.v. E-learnings en MOOC’s.
 • Leuke extra’s als maandborrels, korting op onze producten, sportieve bedrijfsactiviteiten (voetbal, hockey, wintersport, body attack, etc.) 


 

De volgende arbeidsvoorwaarden horen bij de functie van Junior Field Sales:

 • Een leasauto, laptop en telefoon van de zaak
 • Een startsalaris van 2.800 euro per maand
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een 13e maand, winstdeling, gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, korting op de sportschool, etc.)


 

Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal dat je nauw gaat samenwerken met veel verschillende mensen uit diverse vakgebieden. Dit biedt jou de kans om jezelf als professional uit te dagen en jouw kennis te verbreden.

 


Nieuwsgierig?

Ben jij klaar voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!

 


Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

 

A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)Over L’Oréal – een dynamisch bedrijf met een uitdagende divisiestructuur

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de beauty business en is een van de grootste FMCG bedrijven. In 2013 gebruikten wereldwijd al 1 miljard consumenten onze producten en wij streven ernaar om voor 2020 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken. Met onze 34 internationale (en vele lokale) merken voldoen we aan de uiteenlopende behoeften van al onze consumenten. 

 

In onze Nederlandse vestiging, vlakbij Amsterdam, werken we met 450 mensen om onze nummer 1 positie op de beautymarkt te behouden en uit te bouwen. We bewegen ons in dynamische markten, waarbinnen het succes doorgaans afhankelijk is van de mate waarin je erin slaagt om met innovatieve producten in te spelen op de veranderende wensen van de consument.

 

Om deze reden lanceren wij zelf voortdurend nieuwe, innovatieve producten binnen categorieën als skincare, haircare, coloration, make-up en fragrances. Onze sterke marketing campagnes, strategische relaties met onze retail partners en een betrouwbare distributie stellen ons in staat om jaarlijks meer dan 54 miljoen producten te verkopen in de Nederlandse markt.

 

Het succes van L’Oréal is het resultaat van een uniek merkenportfolio dat wordt gemanaged in 4 verschillende divisies, die zijn ingericht naar distributiekanaal: 

 

De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar bij de grootste drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops. Met deze retailers bouwen we strategische samenwerkingen die als doel hebben onze consumenten zo optimaal mogelijk te bedienden in hun continu veranderende behoeften. De Consumenten Producten Divisie kent talloze lanceringen per jaar en is daarmee het speerpunt van ons streven om per 2020 meer dan een miljard nieuwe consumenten te hebben bereikt.

 

L’Oréal Luxe biedt een uitgebreide reeks van prestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter, voor mannen en vrouwen over de hele wereld. De merken van L’Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuze schoonheid te promoten: huidverzorging, make-up en parfums. Vanuit een selectief distributiekanaal wordt altijd een excellente service geboden die samen met onze exclusieve en kwalitatief hoogwaardige producten tegemoet komt aan de diversiteit aan wensen van onze consumenten.

 

De Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertise van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te bieden aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan elke salon een fantastische ervaring.

 

De missie van de Active Cosmetics Divisie is om iedereen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van hun huid. Hierbij richten wij ons op mensen met een gevoelige of intolerante huid. Dit gebeurt wereldwijd in alle gezondheidszorgkanalen: apotheken, schoonheid- en gezondheid klinieken en in medische spa’s. Dankzij hoogwaardige elkaar-aanvullende merken,  een nauwe link met gezondheid professionals, dermatologen, kinderartsen en dokters gespecialiseerd in esthetische medicijnen, staat deze divisie op ‘s werelds nummer één positie in dermocosmetica.

 

Deze divisiestructuur is één van de voornaamste krachten van L’Oréal en stelt ons in staat om aan verwachtingen van elke consument te voldoen; passend bij zijn of haar gewoonten en leefstijl aangepast aan de lokale wensen, overal in de wereld.

 

Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Nederland te werken?

Kijk dan op de carrière site: https://careers.loreal.com/en/locations/europe/careers-in-netherlands

En check Instagram: https://www.instagram.com/lorealnl/