Função: Comercial e Desenvolvimento de Negócios

Tipo de Emprego: Tempo Integral

Localização: Sverige

País: Sweden

Tycker du att det skulle vara intressant att arbeta för ett av världens ledande frisörmärken och bli en del av vårt professionella försäljningsteam? Drömmer du om ett omväxlande och intressant arbete? Är du redo att ta ansvar, utveckla och driva ett av marknadens starkaste varumärken inom den selektiva frisörbranschen? Då kanske du är vår nya kollega!

Vi söker nu en energisk talang med minst ett års erfarenhet av uppsökande försäljning. Kommer du från branschen är det meriterande men inte ett krav. Det viktigaste för oss är att du har rätt personliga egenskaper som gör dig till en viktig del av vårt team.

Vår vision är att göra skönhet till något mer hållbart, och att göra hållbarhet till något attraktivt för våra konsumenter. Genom hela vår värdekedja engagerar vi oss i att förbättra vår verksamhet, från forskning till drift, från marknadsföring till kommunikationen med kunden. Samtidigt vill vi dela vår tillväxt med våra leverantörer, medarbetare och samhället i stort. L´Oréal är utsedd för sjätte gången till ett av världens mest etiska företag. Vilket vi är mycket stolta över.
 
Kort om jobbet
Som Distriktssäljare ansvarar du för försäljningen i regionen. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att:

  • Skapa och underhålla goda kundrelationer med nyckelpersoner hos distriktets frisörer. Med fokus på både nya och gamla kunder.
  • Skapa förutsättningar för god försäljning ur salong, presentera och argumentera för nyhetslanseringar och säljkampanjer.
  • Orientera kunder om utveckling på marknaden, ge god rådgivning inom kategorier och produktgrupper.
  • Följa upp utfall på distriktet gällande nyhetslanseringar och säljkampanjer.
  • Aktivt representera distriktet i teamet gällande rapportering, lokal kännedom, konkurrentkännedom samt genom att konstruktivt bidra till varumärkets resultat och utveckling.
  • Hålla informationsträffar med kund/salong

Din profil
Du har erfarenhet av arbete med uppsökande försäljning. Som person är du uthållig, orädd och ansvarstagande. Du har hög drivkraft och gillar att ta egna initiativ. Du är strukturerad, öppen och kan även behålla lugnet i pressade situationer.  Du trivs med att arbeta självständigt med långsiktiga kundrelationer som mål. Dokumenterade säljerfarenheter av uppsökande försäljning är ett krav. Likaså B Körkort. Branschvana samt lokal kännedom är meriterande.

Vi erbjuder
Att bli en del av ett team som består av en härlig mix av människor som alla strävar och drivs av ökad försäljning. Sverige är uppdelat i två regioner med mycket bra team sammanhållning. Det är ett mycket spännande och utvecklande arbete med starka varumärken. Grundlön, provision och bonus, tjänstebil, mobiltelefon, eventuella andra tekniska hjälpmedel och produktutbildning. 
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande, skicka därför din ansökan snarast. 

Startdatum: Omgående. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Mikael Bondza på Matrix Sverige, telefon 0765-365440.