Cargo: Sales & Business Development

Tipo de posição: Permanent

Tipo de emprego: Full - Time

Local: Linköping

País: Sweden

L’Oréal Sverige Professional Product Division söker 

SALON BUSINESS PARTNER till Östergötland Småland med omnejd 

Tycker du att det skulle vara intressant att arbeta med kända varumärken i ett internationellt företag, och bli en del av vårt professionella försäljningsteam? Drömmer du om ett omväxlande och intressant arbete, där du blir utmanad varje dag? Är du en person som kan, gillar och vill utveckla kundernas business? Då kanske du är vår nya kollega! 

Som Salon Business Partner ansvarar du för kontakten och utvecklingen av befintliga och nya kunder. Du ansvarar för varumärkena MATRIX och BIOLAGE – i distriktet Östergötland och Småland med omnejd. I ditt jobb ingår både att utveckla existerande kundrelationer, samt att bygga upp sammarbeten med nya kunder.  Din framgång mäts genom de resultat du uppnår hos kunderna i ditt område. 

För att lyckas i rollen som Solon Business Partner, förväntar vi oss att du 

Har ett driv och en genuin vilja att coacha dina kunder, frisörer och salonger, och deras affär, mot ett ännu bättre resultat.
Skapar förutsättningar för stark försäljning ur butik genom att kontinuerligt sträva efter bästa utförandet och resultat i salong/butik. Verktygen är en stark varumärkesportfölj med ett intensivt nyhetsflöde, säljdrivande kampanjer och ett starkt marknadsstöd.
Har erfarenhet av försäljning, b2b, fältsäljare.
Skapar, underhåller och utvecklar goda kundrelationer.
Har en kommersiell utbildning.
Följer upp försäljning och distribution i distriktet och bidrar med förslag på förbättringar genom analys och erfarenhet.
Aktivt representera distriktet gällande löpande rapportering, lokal kännedom och konkurrentkännedom.
Kommunicerar flytande på svenska.
Bekväm med Office paketet, framförallt Excel.
Har B körkort och trivs med att köra bil.

Din profil

Du har dokumenterad erfarenhet som säljare och ett CV du är stolt över. Som person är du lösningsorienterad, flexibel, coachande och tycker om möten med människor. Du har hög drivkraft och gillar att ta egna initiativ. Du är strukturerad, ansvarstagande och kan även behålla lugnet i pressade situationer. Du trivs med att arbeta självständigt med långsiktiga kundrelationer som mål.  

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en internationell miljö med starka varumärken samt goda personalförmåner. I positionen ingår grundlön, provision, tjänstebil, mobiltelefon och eventuella andra tekniska hjälpmedel. Vi erbjuder dig kontinuerlig utbildning och ett professionellt team som stöd i ditt jobb. 

Sysselsättning: 100%
Lämplig bostadsort: Linköping eller Jönköping
Tillträde: Så fort vi hittat rätt kandidat
Urval och intervjuer sker löpande.
För övriga frågor och funderingar kontakta: 
Sales Manager Martin Bergsman 0765-365315 martin.bergsman@loreal.com

#}