< Назад к списку вакансий

Salon Business Partner, Professional Products Division, Distrikt Nordjylland

Сфера деятельности: Others

Тип должности: Permanent

Тип занятости: Full - Time

Место расположения: Aalborg

Страна: Denmark

Er du klar til nye udfordringer og har du lyst til at arbejde med branchens mest succesfulde brands? Ønsker du at udvikle dig professionelt i et miljø med internationalt præg og være en del af et sjovt, anderledes og uformelt arbejdsmiljø? Så grib chancen nu! Vi leder efter en Salon Business Partner til distrikt Nordjylland. 

Dine arbejdsopgaver:
Med reference til vores Salgsledelse bliver du en nøgleperson i vores salgsstyrke. Med udgangspunkt i de overordnede salgs- og marketingsplaner vil dine primære opgaver være:
  • Gennemførelse og opfølgning af salgsaktiviteter og kampagner
  • Udvikling af og opfølgning på eksisterende kunder
  • Animering af salg-ud i saloner
  • Opsøgende salg/kanvas af nye kunder og professionel opstart af disse
  • Budget- og resultatansvar inden for distriktet
  • Rådgivning og uddannelse af frisører/salonpersonale
Din profil:
Du har erfaring med salg af- samt en god forståelse for mærkevarer. At være uddannet frisør eller at have branchekendskab er en fordel, men ikke en nødvendighed. Du er meget optaget af, hvad der sker inden for branchen. Du er forretnings- og resultatfokuseret og arbejder professionelt, struktureret og kvalitetsbevidst med dine opgaver. Du er ambitiøs, har drive og entusiasme, samt trives i en travl og dynamisk hverdag. Du er serviceminded, udadvendt og har fremragende kommunikations- og forhandlingsevner. Du er selvmotiverende, men samtidig en god team player med evne til at inspirere og motivere dine omgivelser. Desuden har du gode IT-kundskaber.

Vi leder efter vores nye Salon Business Partner til at starte så snart som muligt. Vi gennemgår ansøgninger løbende, så tøv ikke med at søge!

Vi tilbyder:
Et særdeles attraktivt og udviklende job – såvel fagligt som personligt – i en succesfuld, dynamisk og ekspansiv virksomhed. Lønpakken består af en fast løn, bonusordning, pension, bil, tlf. m.m.

L’Oréal er verdens førende kosmetikvirksomhed. På verdensplan beskæftiger vi over 86.000 medarbejdere inden for salg og marketing, finans, logistik, IT og forskning, heraf over 500 medarbejdere i Danmark. Virksomhedens kontinuerlige toppræstationer sætter sit præg på organisationen. For de rette medarbejdere findes udfordringer og karrieremuligheder. En L’Oréal medarbejder har potentiale og entusiasme til at skabe topresultater. L’Oréal har brug for dit talent!

Join L’Oréal. Lead the change.