< Назад к списку вакансий

Key Account Manager - Active Cosmetics Divisie

Сфера деятельности: Sales

Тип должности: Permanent

Тип занятости: Full - Time

Место расположения: Hoofddorp

Страна: Netherlands

Key Account Manager

Active Cosmetics DivisieHealth is the Future of Beauty

De Active Cosmetics Divisie van L’Oreal is lokaal én wereldwijd de #1 speler in dermocosmetics; de snelst groeiende categorie binnen het grootste Cosmetica bedrijf van de wereld!. Onze merken Vichy La Roche-Posay, Cerave en SkinCeuticals hebben een sterk medisch DNA en zijn groot geworden doordat we hoge eisen stellen aan de executie in zowel het on- als offline kanaal, in een omgeving waar de consument de optimale beleving en het juiste advies krijgt. 

Voor dit kanaal zijn wij zoek naar een Key Account Manager die verantwoordelijk zal zijn voor onze grote relaties: de ketens, groothandels en new channels. De apotheek is één van de offline kanalen en staat aan de basis van alle wat we doen, maar in de steeds veranderende Nederlandse brick-and-mortar markt worden ‘new channels’ steeds belangrijker en zijn we altijd op zoek naar de juiste mix tussen distributie en kwalitatieve executie.Wat ga je doen?

In de rol zal je verantwoordelijk zijn voor:

·       Het relatiemanagement van de grootste klanten van de Active Cosmetics divisie

·       Het op dagelijkse basis ontwikkelen, monitoren en managen van de omzet van deze klanten.

·       Maken van analyses om de performance bij klanten te verbeteren.

·       Het uitwerken en uitvoeren van jaarlijkse Joint Business Plannen, waarin de gezamenlijke groeidrijvers duidelijk zijn gedefinieerd.

·       Binnen het JBP: opstellen van een duidelijk Sell-Out plan per klant, inclusief trade-marketing, animaties, merchandising en training.

·       Analyseren van de ROI van het SO plan.

·       Jaarafspraken: leiden van de onderhandelingen met de belangijkrijkste klanten.

·       Managen en monitoren van de klant P&L’s.

·       Managen en anticiperen op stock levels van de klant.

·       Verbinden en coachen van van de interne retail, digital en medical teams om tot client centric oplossingen te komen.


Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een ondernemer die in staat is het enorme groeipotentieel van dermocosmetics in dit kanaal te benutten en die tegelijkertijd altijd de customer ‘at heart’ heeft. Hij/zij is een:

1.       Strateeg: in staat in een korte tijd een duidelijke diagnose te stellen en een heldere strategie te formuleren (next 3yr OGSM).

2.       Ondernemer: heeft het vermogen om de klant van deze strategie te overtuigen en deze uit te voeren. Hij/zij heeft de drive om zowel korte als lange termijn resultaten op integere wijze te realiseren.

3.       Innovator: ziet kansen en nieuwe mogelijkheden om dermocosmetics binnen het apotehekerslandschap samen met de klant te vernieuwen en te ontwikkelen.Must-haves:

·       Een afgeronde WO Master

·       Ten minste 3 jaar ervaring in een commerciële functie

·       De spirit om verandering teweeg te brengen

·       De wil en drive om resultaat te boeken

·       Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden

·       Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

·       Sterke analytische vaardigheden.

 


Wat bieden wij?

Bij L’Oréal zul je werken met gedreven en gepassioneerde mensen en management dat jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen. L’Oréal biedt een internationale en diverse werkomgeving waar fun, naast serieus werk, essentieel is in onze teams. L’Oréal neemt haar verantwoordelijkheid als corporate citizen, waar jij als medewerker zelf een actieve rol in kunt spelen.

En verder vind je bij ons:

·       Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s;

·       Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

·       Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;

·       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;

·       Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom;

·       Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.

Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken.  Dit biedt jou de kans om jezelf te verbreden op alle aspecten van Account Management, maar ook Marketing, Category Management, Digital, Supply Chain en Finance.

 


Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!


Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, Chairman van L’Oréal)