< Назад к списку вакансий

Beauty Advisor Talent Community

Сфера деятельности: Retail Field

Тип должности: Permanent

Тип занятости: Full - Time

Место расположения: Amsterdam (North Holland)

Страна: Netherlands

Ben jij een talent en onze nieuwe Beauty Advisor voor één van onze merken?

 

Ben je nu of in de toekomst op zoek naar een nieuwe baan als Beauty Advisor? Meld je dan nu aan!

 

Als potentieel talent voor Lancôme, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Kiehl’s, NYX Professional Make-up of Urban Decay ben jij als Beauty Advisor verantwoordelijk voor het generen van sales, het geven van advies en het creëren van een positieve winkel ervaring voor de klanten. Kwaliteit en service staan bij onze merken hoog in het vaandel. De klant staat centraal en moet zich speciaal voelen.

 

Over L'Oréal

 

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldwijd marktleider in de beauty business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Met onze prachtige merken en producten proberen we beauty aan te bieden aan iedere consument; ons motto is dan ook “Sharing beauty with all”.

 

Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 32 merken voldoen we aan de verschillende consumentenbehoeften en we geloven dat met ons diverse productportfolio we kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering. Voorbeelden van onze merken waar wij talenten als Beauty Advisors zoeken; Lancôme, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Kiehl’s, NYX Professional Make-up & Urban Decay.

 

L'Oréal is altijd op zoek naar talent. Wil jij deel uitmaken van de L'Oréal Talent Community?

  

Meld je dan nu aan! Je zal worden opgenomen in de L'Oréal Talent Community.

Let op, dit is geen openstaande vacature.