Функция: Розничные операции

Тип занятости: Полный рабочий день

Место расположения: Store

Страна: Netherlands

Van haute couture tot designer beauty, Giorgio Armani gelooft dat schoonheid van binnen komt , zijn creaties zijn gemaakt om een persoonlijkheid te onthullen, niet te bedekken. De bijzondere texturen & kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en kennen een  uitzonderlijk lichtheid en comfort, welke vrouwen niet enkel mooier maken, maar nog belangrijker, haar ook haarzelf laten zijn. Aan dit motto is hij trouw gebleven tot op de dag van vandaag. Giorgio Armani Beauty bevat  alle verfijning en stijl van de mode. Als een perfecte aansluitende jurk, past de make-up zich direct aan aan de natuurlijke contouren van het gezicht. Giorgio Armani staat voor de overtuiging dat elegantie niet opvallen betekend, maar onthouden worden.
Profiel Kandidaat

Als Counter Manager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de Giorgio Armani counter in de Bijenkorf. Je zult verantwoordelijk zijn voor het management en ontwikkeling van het team van Giorgio Armani Beauty Advisors. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een uitstekende klantenservice, het creëren van een  de presentatie, planning en uitvoering van alle promotie activiteiten en inventarissen. Kwaliteit en service staan bij onze luxe merken hoog in het vaandel. De klant staat centraal en moet zich speciaal voelen. Wij bieden onze klanten een passend advies en nemen hen mee in de wereld van luxe en kwaliteit.

                                                               


De volgende eigenschappen zijn belangrijk voor de functie:

  • Je hebt minimaal 2-3 jaar eerdere management ervaring

  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in de retail. Cosmetica is een pré

  • Je hebt sterke leiderschapskwaliteiten en bent een team-speler

  • Je hebt gevoel voor de luxe merken

  • Je hebt technische kennis van de producten (make-up, skincare)

  • Je bent flexibel in werktijden (werken in het weekend en op koopavond)

  • Je hebt zakelijk inzicht en commerciële ervaring

  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling)

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.


Wij bieden naast een marktconform salaris, commissieregeling, dertiende maand en collectieve zorgverzekering een dynamische werkomgeving in een internationale sfeer.


Everything is always perfectly simple, sober, refined and subtle.