Функция: ДРУГОЕ

Тип занятости: Полный рабочий день

Место расположения: Netherlands - Headoffice Hoofddorp

Страна/область: Netherlands

L’Oréal Internship in 1 day

Wat is internship in 1 day?


L’Oréal Nederland biedt jou de kans om binnen 1 dag een stageplaats te veroveren in één van de voornaamste corporates en marktleiders binnen de FMCG. Tijdens internship in 1 day doorloop je alle onderdelen van ons selectieproces en weet je binnen 24 uur of je bent aangenomen voor één van onze stageplaatsen!
Welke stages zijn nog beschikbaar?

Op dit moment zijn binnen L’Oréal de volgende internships beschikbaar:

 


Marketing (vanaf eind februari 2018)

https://career.loreal.com/careers/JobDetail/LOA-NL-Stage-Marketing/40972 


Digital (vanaf juli 2018)

https://career.loreal.com/careers/JobDetail/LOA-NL-Stage-Digital-Marketing-PR/43019


Finance (vanaf juli 2018)

https://career.loreal.com/careers/JobDetail/LOA-NL-Stage-Finance/43015


Category Management (vanaf eind juli 2018)

https://career.loreal.com/careers/JobDetail/LOA-NL-Stage-Category-Management/42986


Supply Chain (vanaf eind juli 2018)

https://career.loreal.com/careers/JobDetail/LOA-NL-Stage-Supply-Chain/43029


Sales & Accountmanagement (vanaf augustus 2018)

https://career.loreal.com/careers/JobDetail/LOA-NL-Stage-Sales-Accountmanagement/43027


Business Development (vanaf augustus 2018)

https://career.loreal.com/careers/JobDetail/LOA-NL-Stage-Business-Development/43558


PR & Communicatie (vanaf augustus 2018)

https://career.loreal.com/careers/JobDetail/LOA-NL-Stage-PR-Communicatie/46132


Trade Marketing (vanaf juli 2018)

https://career.loreal.com/careers/JobDetail/LOA-NL-Stage-Trade-Marketing/40971Waarom stage lopen bij L’Oréal?

Natuurlijk heb je al veel opgestoken van alle colleges, werkgroepen en projecten op de Universiteit. Om je breder te ontwikkelen heb je daarnaast ook al ervaring opgedaan in een andere omgeving, zoals in een bijbaan, een commissie, bij een studievereniging, of sportvereniging, of in andere nevenactiviteiten.

 

De meest logische volgende stap is wat ons betreft een praktijkstage binnen een professionele corporate als L’Oréal. Op deze manier kun je erachter komen:

 • of het vakgebied van jouw voorkeur écht bij je past;

 • op welke competenties (hard skill of soft skill) je je nog verder kunt ontwikkelen;

 • hoeveel eigen verantwoordelijkheid je aan kunt;

 • dat je het meest leert in een omgeving waar je veel mag proberen en fouten maken is toegestaan.

 

Koffie halen en kopietjes maken?

Nee, natuurlijk niet. Als stagiair bij L’Oréal Nederland wordt je volledig onderdeel van een team en draai je mee in alle zaken die aan bod komen; zowel strategisch als operationeel. Binnen het team krijg je direct echte verantwoordelijkheden waardoor je veel opsteekt van het vakgebied van jouw keuze. Een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, is dat je met veel verschillende mensen en functies gaat samenwerken. Dit biedt jou de kans om jezelf als professional te verbreden in alle aspecten van jouw vakgebied.

 

 

Wat bieden wij?

Al onze stages zijn fulltime meewerkstages van 6 maanden. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van €650,- en vakantiedagen. Indien je niet meer beschikt over een studenten-OV kaart krijg je volledige reiskostenvergoeding.

 

Wij investeren graag in jong talent en daarom word je als stagiair opgenomen in het Intern Development Program (IDP). Met dit IDP krijg je de mogelijkheid om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Je krijgt een coach met wie je dagelijks samenwerkt, hij/zij zal je begeleiden door middel van een persoonlijk opgesteld plan. Ook bieden wij aan alle stagiairs e-learnings en “walk-in” trainingen aan, zoals de Digital Academy. Hierdoor haal jij het beste uit jezelf en je stage!

 

Het sociale aspect mag natuurlijk ook niet ontbreken! Speciaal voor stagiairs organiseren we regelmatig stagiarenlunches en uitjes. Zo leer jij je mede-stagiairs goed kennen! Daarnaast zijn er ook bedrijfsfeestjes en vrijdagmiddagborrels, waar je met fikse korting onze producten kan verkrijgen.

 

 

Doorgroeimogelijkheden

Speciaal voor excellente stagiairs bieden wij het Young Graduate Program (YPG) aan. Het YGP bieden wij aan in de richtingen van Digital, Marketing, Sales, Finance en Supply Chain. Je start direct in een echte baan met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Om je hierbij te helpen, bieden wij een introductie programma aan, wordt er een mentor toegewezen en krijg je persoonlijke trainingen. Deze trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op het wereldwijde hoofdkantoor in Parijs, een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken WO Bachelor of Master studenten (óf recent afgestudeerden) die graag 6 maanden praktijkervaring op willen doen.

 

Jij hebt een hands-on mentaliteit, bent creatief met oog voor detail en hebt een sterk analytisch vermogen. Je hebt naast je studie relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten gehad. Je bent ondernemend, een echte teamplayer en schrikt niet van verantwoordelijkheden.

 

Kortom, wij zijn op zoek naar toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun sterke overtuigingen en ideeën het verschil willen maken. Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende internship in een van de grootste FMCG bedrijven ter wereld?

 

Sollicteer dan nu!


Over L’Oréal


L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldwijd marktleider in de cosmetica business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 32 merken voldoen we aan de verschillende consumentenbehoeften en we geloven dat we met ons diverse productportfolio kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering. We bewegen ons in dynamische markten, waarbinnen het succes doorgaans afhankelijk is van de mate waarin je erin slaagt om met innovatieve producten in te spelen op de wensen van de consument. Om deze reden lanceren wij zelf ook maandelijks nieuwe, innovatieve producten. Onze overtuigende marketing campagnes, sterke strategische relaties met onze retail partners en een ijzersterke distributie stellen ons in staat om jaarlijks meer dan 53 miljoen producten te verkopen.


Het succes van L’Oréal is het resultaat van ons sterke portfolio van internationale merken die uniek zijn in de wereld en die alle categorieën van de cosmetica dekt: haarverzorging, kleuring, skin care, make-up en parfum. Deze merken vullen elkaar aan en worden door de L’Oréal Group gemanaged in 4 verschillende divisies die elk hun eigen expertise hebben binnen hun distributiekanaal: 


 


 • De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar in massamarkt kanalen (drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops). Deze divisie is het speerpunt van ons streven om per 2020 meer dan een miljard nieuwe consumenten te hebben bereikt.
  De voornaamste merken zijn: L’Oréal Paris - Garnier - Maybelline New York - Essie en NYX Cosmetics


 


 • L’Oréal Luxe biedt aan zowel mannen als vrouwen over de hele wereld een uitgebreide reeks van prestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter. De merken van L’Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuze schoonheid te promoten: huidverzorging, make-up en parfums. Tevens hebben ze uitgezet dat ze producten van een hoge kwaliteit aanbieden door middel van een selectief distributiekanaal en het aanbieden van een excellente service die de diversiteit van consumenten respecteert.
  Een aantal merken die hierbij horen zijn: Lancôme - Giorgio Armani - Kiehl’s - Yves Saint Laurent - Biotherm - Ralph Lauren en Urban Decay


 


 • De Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertises van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te geven aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan de salon een fantastische ervaring.
  De merken die hierbij horen zijn: L'Oréal Professionnel - Kérastase - Redken - Matrix - Biolage R.A.W. - Pureology - Shu Uemura Art of Hair - Mizani - Carita en Decléor.


 


 • De missie van de Active Cosmetics Divisie is om iedereen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van hun huid, tevens voor mensen met een gevoelige huid of voor mensen met een beschadigde huid door dermatologische condities. Dit gebeurt wereldwijd in alle gezondheidszorg kanalen: apotheken, schoonheid- en gezondheid Retailers en in medische spa’s. Dankzij hoogwaardige elkaar-aanvullende merken,  een nauwe link met gezondheid professionals, dermatologen, kinderartsen en dokters gespecialiseerd in esthetische medicijnen, staat deze divisie op ‘s ’werelds nummer één positie in dermocosmetica.
  De merken die hierbij horen zijn: Vichy - La Roche-Posay en SkinCeuticals.


 


De divisiestructuur is één van L’Oréal’s voornaamste krachten en stelt ons in staat om aan verwachtingen van elke consument te voldoen; passend bij zijn of haar gewoonten en leefstijl aangepast aan de lokale wensen, overal in de wereld.


 
 


Bij L’Oréal zetten wij ons in voor diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Wij moedigen mensen met verschillende culturele achtergronden en mensen met een arbeidsbeperking aan om bij ons te solliciteren.