< Назад к списку вакансий

Stage Corporate Communicatie Juli 2022

Сфера деятельности: Corporate Affairs & Engagement

Тип должности: Internship

Тип занятости: Full - Time

Место расположения: Hoofddorp

Страна: Netherlands

Altijd al een stage willen lopen bij merken zoals Diesel, Ralph Lauren, L’Oréal Men Expert, Giorgio Armani,  Redken, Matrix,Valentino, Prada, Garnier, Maybelline en CeraVe? Lees dan snel verder!

Ben jij een enthousiaste student met interesse in verschillende vormen van media en heb je een goed gevoel voor communicatie? Dan is onze Corporate Communicatie stage iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een ondernemend, zelfstandig en pro-actief persoon die niet bang is voor verantwoordelijkheden, graag toegevoegde waarde levert, vloeiend Engels en Nederlands spreekt en relevante ervaring in het vakgebied heeft. Internationale ervaring is een pre. Herken je jezelf in deze beschrijving, lees dan snel verder en kijk wat we jou te bieden hebben!

Waarom een stage bij L'Oréal?

L'Oréal is een van de meest innovatieve en digitaal gedreven FMCG-bedrijven. Een stage bij L'Oréal laat je de wereld buiten jouw academische ervaring zien en zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen. Als stagiair(e) doorloop je het Intern Development Program (IDP), dat je persoonlijke ontwikkeling stimuleert door middel van verschillende activiteiten. In deze stage van 6 maanden krijg je een duidelijk beeld van de dagelijkse activiteiten binnen een marketingfunctie, wat je zal helpen bij het kiezen van een masteropleiding of toekomstige baan. Daarnaast krijg je de kans om inzicht te krijgen in andere gebieden binnen onze dynamische organisatie, zoals Trade Marketing, Accountmanagement, en Business Development.   

Wat ga je doen?

De activiteiten rondom thema's als duurzaamheid, wetenschap (o.a. For Women in Science met Unesco), financiën, goede doelen, marketing en HR moeten effectief en efficiënt gepresenteerd worden aan de medewerkers, de media en andere stakeholders. Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en communiceren van corporate nieuws van L'Oréal. Daarnaast ondersteun je de planning en voorbereiding van evenementen op basis van de communicatieplannen van de Corporate Communication Director. 

Bijkomende taken zijn onder meer:

- Het op de hoogte houden van onze medewerkers door middel van interne nieuwsbrieven.

- Het creëren van content voor de social media kanalen van L'Oréal.

- Proactief en creatief meewerken aan diverse interne evenementen zoals de Citenzen Day voor alle medewerkers of het iconische kerstfeest.

- Het monitoren van de media: je informeert de Corporate Communications Director over relevant nieuws, zodat ons Corporate Brand behouden blijft.

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Naast de verantwoordelijkheden die je als stagiair(e) krijgt, bieden we ook goede begeleiding en de mogelijkheid tot persoonlijke groei via het Intern Development Program. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om door te groeien in het Young Graduate Program.  

Diversiteit en inclusiviteit zijn erg belangrijk binnen L'Oréal. Door teams samen te stellen van mensen met diverse achtergronden, visies en vaardigheden houden we elkaar scherp. Daarom zijn we op zoek naar unieke talenten die gemotiveerd zijn om elkaar en de status quo uit te dagen.   

De vergoeding zal €1000 per maand bedragen. Daarnaast krijg je een volledige vergoeding van de vervoerskosten, doorbetaalde vakantiedagen en een laptop.   

Herken jij jezelf in deze omschrijving en kan je niet wachten om te starten met een uitdagende stage bij een van de grootste FMCG-bedrijven en marktleider in de BeautyTech markt? Solliciteer dan nu!  

Als people-first bedrijf hebben we onze manier van werken aangepast naar een hybride model, waarbij we profiteren van zowel de informele L'Oréal kantoorcultuur als onze onlinemogelijkheden. Dit betekent:   

·       3 dagen per week op kantoor werken, om de collectieve creativiteit en jouw on-the-job ontwikkeling te stimuleren (alleen als de Covid-maatregelen dit toelaten).   

·       Thuiswerken voor maximaal 2 dagen per week, om flexibiliteit in jou werk/privé-balans te brengen.  

·       Vergadervrije uren om flexibele begin- en eindtijden mogelijk te maken.  

Meer informatie over L'Oréal? Bezoek onze webpagina en bekijk onze andere vacatures!  

https://careers.loreal.com/jobs/SearchJobs/idp  

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)