< Назад к списку вакансий

Stage E-commerce Juli 2022

Сфера деятельности: Sales

Тип должности: Internship

Тип занятости: Full - Time

Место расположения: Hoofddorp

Страна: Netherlands

Altijd al een stage willen lopen bij merken zoals Diesel, Ralph Lauren, L’Oréal Men Expert, Giorgio Armani,  Redken, Matrix,Valentino, Prada, Garnier, Maybelline en CeraVe? Lees dan snel verder!

Ben jij een enthousiaste student en heb je affiniteit met het vakgebied marketing en relevante ervaring? Dan is deze stage wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een creatieve, ondernemende stagiair(e) met een sterk analytisch vermogen en vloeiend in Engels en de Nederlandse taal. Ben je fulltime beschikbaar voor een periode van 6 maanden? Lees dan snel verder om te zien wat wij je te bieden hebben! Upload je CV en Motivatie in het Engels.

Waarom een stage bij L'Oréal?

L'Oréal is een van de meest innovatieve en digitaal gedreven FMCG-bedrijven. Een stage bij L'Oréal laat je de wereld buiten jouw academische ervaring zien en zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen. Als stagiair(e) doorloop je het Intern Development Program (IDP), dat je persoonlijke ontwikkeling stimuleert door middel van verschillende activiteiten. In deze stage van 6 maanden krijg je een duidelijk beeld van de dagelijkse activiteiten binnen een marketingfunctie, wat je zal helpen bij het kiezen van een masteropleiding of toekomstige baan. Daarnaast krijg je de kans om inzicht te krijgen in andere gebieden binnen onze dynamische organisatie, zoals Marketing, Finance en Supply Chain.

Wat ga je doen?

Vanaf dag 1 maak je volwaardig deel uit van het E-commerce team binnen de divisie Consumer Products. Dit team richt zich op online pure players en e-retailers, zoals Bol.com, Kruidvat.nl en Amazon, waar wij onze producten verkopen. Je doet dus kennis op van e-commerce binnen een toonaangevend FMCG bedrijf en doet tegelijkertijd ervaring op met het werken met bekende retailers

Gedurende de week werk je nauw samen met onze Account Managers en ondersteun je hen in de werkrelaties met onze klanten. Je verantwoordelijkheden zullen onder andere bestaan uit: -
  •  Analyseren van verschillende soorten data (sales, traffic, conversie, CTR, etc) 
    en het team adviseren over te nemen acties 
  • Controle van de datastroom: je zorgt ervoor dat alle gegevens up-to-date zijn (bijv. prognoses, voorraad, prijzen, verkoop)
  • Onderzoek naar promoties
  • Contacten onderhouden met verschillende afdelingen, zoals Marketing en Controlling 

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Naast de verantwoordelijkheden die je als stagiair(e) krijgt, bieden we ook goede begeleiding en de mogelijkheid tot persoonlijke groei via het Intern Development Program. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om door te groeien in het Young Graduate Program.

Diversiteit en inclusiviteit zijn erg belangrijk binnen L'Oréal. Door teams samen te stellen van mensen met diverse achtergronden, visies en vaardigheden houden we elkaar scherp. Daarom zijn we op zoek naar unieke talenten die gemotiveerd zijn om elkaar en de status quo uit te dagen. 

De vergoeding zal €1000 per maand bedragen. Daarnaast krijg je een volledige vergoeding van de vervoerskosten, doorbetaalde vakantiedagen en een laptop. 

Herken jij jezelf in deze omschrijving en kan je niet wachten om te starten met een uitdagende stage bij een van de grootste FMCG-bedrijven en marktleider in de BeautyTech markt? Solliciteer dan nu!

Als people-first bedrijf hebben we onze manier van werken aangepast naar een hybride model, waarbij we profiteren van zowel de informele L'Oréal kantoorcultuur als onze onlinemogelijkheden.

Meer informatie over L'Oréal? Bezoek onze webpagina en bekijk onze andere vacatures!