Функция: Продажи и Развитие бизнеса

Тип занятости: Полный рабочий день

Место расположения: NL - Field Based

Страна: Netherlands

Rayon Manager Professionele Divisie (Skin-Care)


Jouw Uitdaging…

Als Rayon Manager bezoek je schoonheidssalons in het zuiden van nederland en ontwikkel je samen met de ondernemer de salon business. Een essentieel onderdeel is het enthousiasmeren van de salons en prospects die passen bij het DNA van het professionele skin-care merk en het ontwikkelen van de kennis van de merken. Hierbij zou je kunnen denken aan het organiseren van animatie dagen en evenementen bij salons, het verzorgen van trainingen op locatie en het actief verkopen aan consumenten bij onze klanten. Om onze business te laten groeien is acquisitie ook een essentieel onderdeel in van de functie. Om je hierbij te ondersteunen heb je hiervoor de beschikking over hoogwaardige kwaliteitsproducten en ondersteuning van sterke marketing- en educatie teams.


Wij zijn op zoek naar..

Je bent ondernemend, energiek en hebt een service- en resultaatgerichte instelling. Het komt vaak aan op jouw persoonlijkheid; jij mag jouw ideeën gaan vertalen in commerciële en creatieve acties, om zo bestaande klanten verder te helpen en nieuwe deuren te openen!Technische & Professionele Competenties

·         Je bent gediplomeerd schoonheidsspecialist met verkoop ervaring aan de consumer. Ervaring in de buitendienst en het geven van trainingen is een pré.

·         Je bent ondernemend, daadkrachtig en pro-actief

·         Je hebt sterke verkoopvaardigheden, bent sterk in onderhandelen en bent resultaat gericht

·         Sterke communicatie-en presentatie vaardigheden. Je bent in staat te overtuigen en te enthousiasmeren.

·         Sterke interpersoonlijke vaardigheden en in staat een goed netwerk op te bouwen

·         In staat een grote verantwoordelijkheid op je te nemen en om te gaan met druk

·         Je bent flexibel en bent bereid om eventueel in de avonden te werken en door heel nederland te reizen

·         Je bent woonachtig in het zuiden van nederland
Wat bieden wij?

Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma aan.


En verder vind je bij ons:

·         Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s;

·         Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

·         Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;

·         Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;

·         Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom;

·         Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.


Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken. Dit biedt jou de kans om jezelf te verbreden op alle aspecten van marketing en communicatie.


Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!


Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)

 


Over L’Oréal

Het succes van L’Oréal is het resultaat van ons sterke portfolio van internationale merken die uniek zijn in de wereld en die alle categorieën van de cosmetica dekt: haarverzorging, kleuring, skin care, make-up en parfum. Deze merken vullen elkaar aan en worden door de L’Oréal Group gemanaged in 4 verschillende divisies die elk hun eigen expertise hebben binnen hun distributiekanaal: 


De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar in massamarktkanalen (drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops). Deze divisie is het speerpunt van ons streven om per 2020 meer dan een miljard nieuwe consumenten te hebben bereikt. 

De voornaamste merken zijn: L’Oréal Paris - Garnier - Maybelline New York - Essie – NYX CosmeticsDe Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertises van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te geven aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan de salon een fantastische ervaring. 

De merken die hierbij horen zijn: Kérastase - Redken - Matrix - Pureology - Decleor - Shu Uemura Art of Hair - Mizani - Essie – Carita – Decléor.L’Oréal Luxe biedt aan zowel mannen als vrouwen over de hele wereld een uitgebreide reeks van prestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter. De merken van L’Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuze schoonheid te promoten: huidverzorging, make-up en parfums. Tevens hebben ze uitgezet dat ze producten van een hoge kwaliteit aanbieden door middel van een selectief distributiekanaal en het aanbieden van een excellente service die de diversiteit van consumenten respecteert.


De merken die hierbij horen zijn: Lancôme - Giorgio Armani - Kiehl’s - Yves Saint Laurent - Biotherm - Ralph Lauren - Urban Decay - Clarisonic - Shu Uemura - Viktor & Rolf - Diesel - Cacharel - Helena Rubinstein - Maison Martin Margiela.De missie van de Active Cosmetics Divisie is om iedereen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van hun huid, tevens voor mensen met een gevoelige huid of voor mensen met een beschadigde huid door dermatologische condities. Dit gebeurt wereldwijd in alle gezondheidszorg kanalen: apotheken, schoonheid- en gezondheid Retailers en in medische spa’s. Dankzij hoogwaardige elkaar-aanvullende merken,  een nauwe link met gezondheid professionals, dermatologen, kinderartsen en dokters gespecialiseerd in esthetische medicijnen, staat deze divisie op ‘s ’werelds nummer één positie in dermocosmetica.

De merken die hierbij horen zijn: Vichy - La Roche-Posay – SkinCeuticals.Deze divisiestructuur is één van L’Oréal’s voornaamste krachten en stelt ons in staat om aan verwachtingen van elke consument te voldoen; passend bij zijn of haar gewoonten en leefstijl aangepast aan de lokale wensen, overal in de wereld.


Voor meer informatie over L’Oréal, neem een kijkje op onze website: https://careers.loreal.com/en/locations/europe/careers-in-netherlands