Функция: Дизайн студия

Тип занятости: Полный рабочий день

Место расположения: Netherlands - Others

Страна: Netherlands

 


Retail & Educatie Manager Kiehl’s


Welkom bij Kiehl’s. We zijn een  apothekers merk uit New York en formuleren sinds 1851 unieke producten met hoge concentraties van de fijnste natuurlijke ingrediënten om de optimale kwaliteit van de huidverzorging te garanderen die onze klanten al sinds 1851 van ons verwachten.

Ons erfgoed omvat een mengeling van kennis op het gebied van cosmetica, farmaceutica, kruiden en geneeskunde en werd van generatie op generatie doorgegeven.

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel; iedere klant wordt de best mogelijke service en een passend advies geboden en iedere klant moet zich speciaal voelen in een Kiehl's winkel. In Nederland hebben wij onze eigen stores en counters in verscheidene locaties van de Bijenkorf.

Wij zijn op zoek naar een dynamische en inspirerende Retail & Educatie Manager voor Kiehl’s. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de groei van het merk Kiehl’s in Nederland door het ontwikkelen en uitvoeren van de retail en educatie strategie. Je zult om deze groei te realiseren onze retail teams op de winkelvoer leiden, coachen en ontwikkelen om alle verkoop-, klanten service- en operationele doelen te behalen.Wat zoeken wij?

Onze ideale Retail & Educatie Manager is analytisch sterk, commercieel ingesteld en een zelf-starter. Ook ben je in staat om met diverse teams te schakelen, zowel binnen het merk Kiehl’s als met teams binnen de organisatie.


Verder heb jij als Retail & Educatie Manager:

·         Aantoonbare ervaring in retail management (minimaal 3 jaar)

·         Een afgeronde HBO of WO opleiding

·         Ervaring met het aansturen en coachen van teams

·         Sterke communicatieve vaardigheden

·         Passie voor beauty en skin-care


Tot slot ben je:

·         Flexibel en bereid om 2 keer per maand naar Brussel te reizen

·         Beschikbaar vanaf januari 2018Wij bieden

Kiehl’s is onderdeel van L’Oréal Nederland. Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma aan. En verder vind je bij ons: 

·         Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega's;

·         Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

·         Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;

·         Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;

·         Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom;

·         Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.

 

Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken. Dit biedt jou de kans om jezelf te verbreden op alle aspecten van marketing en communicatie.

 

 

Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!