Функция: Розничные операции

Тип занятости: Частичная занятость

Место расположения: Netherlands - Headoffice Hoofddorp

Страна: Netherlands

RETAIL TALENT DAY

Ben je een make-up junkie, een skincare addict of een parfum kenner? Houd je van Urban Decay, NYX Cosmetics, Kiehl's, of ben je meer een Lancome , Giorgio Armani of Yves Saint Laurent type? Als groote cosmetica groep ter wereld kunnen we ieder wat wils aanbieden en komen wij graag in contact met jou!

Tijdens onze Retail Talent Dagen gaan wij op zoek naar nieuwe Beauty Advisors en Counter Managers op verschillende locaties in Nederland voor onze fantastische merken. 

 

Jouw rol

Als Beauty Advisor en/of Counter Manager sta jij in het hart van onze business. Als Beauty Advisor ben jij verantwoordelijk voor het generen van sales, door middel van het geven van advies en het creëren van een positieve winkel ervaring voor de klanten.  Als Counter Manager zal jij verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse operatie van de counter en het management en ontwikkeling van het team van Beauty Advisors.

Kwaliteit en service staan bij onze luxe merken hoog in het vaandel. De klant staat centraal en moet zich speciaal voelen. Wij bieden onze klanten een passend advies en nemen hen mee in de wereld van luxe en kwaliteit.

 

Ben jij…

  • Commercieel en service gericht

  • Communicatief vaardig

  • Overtuigd en gepassioneerd over onze luxe merken. Je hebt daarnaast affiniteit met cosmetica

  • Flexibel in werktijden

  • Vloeiend in Nederlands en Engels?

     

Herken jij jezelf hierin? Dan zien wij jou graag terug op één onze Retail Talent Days op ons hoofdkantoor in Hoofddorp!


Werken voor L’Oréal L’Oréal

L’Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Beauty en persoonlijke verzorging hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van de mens; zodra behoeften als onderdak en voeding zijn vervuld, zullen mensen hun geld investeren in beauty en verzorging. Dit maakt onze business strategisch en impactvol. Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 27 merken voldoen we aan de verschillende consumentbehoeften en we geloven dat, met ons diverse productportfolio, we kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering. Voorbeelden van onze merken zijn; L’Oréal Paris, Kérastase, Lancôme, Biotherm, Kiehl’s, Giorgio Armani, Vichy en Maybelline NY.