Функция: Розничные операции

Тип занятости: Частичная занятость

Место расположения: Store

Страна: Netherlands

Vacature – Outlet Roermond

 

L’Oréal - Sales Associates / Parttime

 

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Beauty en persoonlijke verzorging hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in het leven van de mens; zodra behoeften als onderdak en voeding zijn vervuld, zullen mensen hun geld investeren in beauty en verzorging. Dit maakt onze business strategisch en impactvol. Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 32 merken voldoen we aan de verschillende consumentenbehoeften en we geloven dat met ons diverse productportfolio we kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering. Voorbeelden van onze merken zijn; L’Oréal Paris, Kérastase, Lancôme, Biotherm, Kiehl’s, Giorgio Armani, Vichy en Maybelline NY. 

Voor ons team in de Designer Outlet Roermond zijn we opzoek naar Sales Associates.

Als Sales Associate zal je onze klanten van persoonlijk advies voorzien over onze veelzijdige producten. Hierbij zal de nadruk liggen op make-up van L’Oréal Paris, Maybelline en Essie.

 

Profiel

  • Vriendelijk, service gericht en enthousiast.
  • Commerciële instelling en uitstraling.
  • Uitstekende verkoopvaardigheden en pro actief.
  • Goede kennis van onze producten.
  • Netjes, ordelijk en nauwkeurig.
  • Representatief voor onze merken L’Oréal Paris, Maybelline, Essie en Garnier.
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal.

 

Wat bieden wij?

L’Oréal biedt een dynamische werkomgeving en een prettige werksfeer. Je zult werken in een enthousiast team van mensen met passie voor beauty en cosmetica. Wij bieden een marktconform salaris en mogelijkheid tot opleiding en training. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand,  pensioen, reiskostenvergoeding en personeelskorting.

 

Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden? Solliciteer dan snel!