< Назад к списку вакансий

Stage Marketing - januari/februari 2020

Сфера деятельности: Marketing

Тип должности: Internship

Тип занятости: Full - Time

Место расположения: Hoofddorp

Страна: Netherlands

Stage MarketingMeewerkstage beschikbaar vanaf januari/februari 2020. Profiel

Ben jij een enthousiaste (HBO)/WO Bachelor- of Masterstudent en heb je affiniteit met marketing en al relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten, dan is deze stage wat voor jou. Wij zijn op zoek naar een creatieve, ondernemende stagiair met een sterk analytisch vermogen. Ben jij full-time beschikbaar voor een periode van 6 maanden, lees dan gauw verder. Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Een stage bij L’Oréal laat jou de wereld buiten de universiteit zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Als stagiair wordt je namelijk opgenomen in het Intern Development Program (IDP), waarbij jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Bij deze 6 maanden durende stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een master programma of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden, zoals Trade Marketing, Account Management en Business Development. Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je een volwaardig lid van het marketing team op jouw afdeling. Dit betekent dat je de rechterhand wordt van een product manager en meewerkt aan de lokale marketing van een specifiek met op productgroep. Je maakt zowel kennis met de operationele als stragische marketingactiviteiten en draagt hierdoor bij aan de groei van onze merken. Jouw taken zijn onder andere:


-Marketing analyses maken;

-Ontwikkeling en creatie van trade brochures en displays voor producten;

-Aanpassen van verpakkingen aan de Nederlandse markt;

-Maken van presentaties.

Je bent werkzaam op de Consumer Products Division, Professional Products Division, Active Cosmetics Division of Luxury Products Division. Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook zeer goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf met behulp van het Intern Development Program goed te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.


De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.


Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!Meer informatie over L’Oréal Nederland? Bezoek onze pagina en check gelijk de andere vacatures!

https://careers.loreal.com/global/en/netherlands