Функция: Розничные операции

Тип занятости: Полный рабочий день

Место расположения: Götaland

Страна/область: Sweden

L’Oréal Sverige Professional Products Division söker 

en SÄLJARE till Götaland som är bosatt t.ex. i Göteborg 

Tycker du att det skulle vara intressant att arbeta för kända varumärken i en internationell omgivning och bli en del av vårt professionella försäljningsteam? Drömmer du om ett omväxlande och intressant arbete, där du blir utmanad varje dag? Är du redo att ta ansvar, utveckla och driva några av marknadens starkaste varumärken? Då kanske du är vår nya kollega! 

Kort om jobbet

Som säljare ansvarar du för försäljningen av varumärkene Decléor og Carita  i Götaland regionen. I ditt jobb ingår både att utveckla existerande kundrelationer, samt att förhandla om nya kunder. Din framgång mäts genom de resultat du uppnår hos kunderna i ditt område. 

För att lyckas i rollen som säljare, förväntar vi oss att du 

Tar helhetsansvar för märkena Decléor och Carita i ditt distrikt, inkluderande försäljningsbudget, och vidareutvecklar kundrelationerna
Skapar förutsättningar för stark försäljning ur butik genom att kontinuerligt sträva efter bästa utförandet och resultat i butik. Verktygen är en stark varumärkesportfölj med ett intensivt nyhetsflöde, säljdrivande kampanjer och ett starkt marknadsstöd.
Har erfarenhet av försäljning, t.ex. som säljare
Skapar och underhåller goda kundrelationer
Har en kommersiell och/eller hudterapeututbildning 
Följer upp försäljning och distribution i distriktet och kontinuerligt strävar efter förbättringar
Aktivt representera distriktet gällande löpande rapportering, lokal kännedom och konkurrentkännedom
Kommunicerar flytande på svenska
Har B körkort och trivs med att köra bil

Din profil

Du har dokumenterad erfarenhet som säljare och ett CV du är stolt över. Som person är du lösningsorienterad, flexibel, utåtriktad och tycker mycket om möten med människor. Du har hög drivkraft och gillar att ta egna initiativ. Du är strukturerad, ansvarstagande och kan behålla lugnet även i pressade situationer. Du trivs med att arbeta självständigt med långsiktiga kundrelationer som mål.  

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en internationell miljö med starka varumärken samt goda personalförmåner. I positionen ingår grundlön och provision, tjänstebil, mobiltelefon och eventuella andra tekniska hjälpmedel. Vi erbjuder dig kontinuerlig utbildning och ett professionellt team som stöd i ditt jobb. 

Ifall du känner att du är personen vi söker efter, vänligen skicka in ditt CV och ansökan via våra nätsidor så fort som möjligt. Vi intervjuar kandidater på rullande basis. 

Tilläggsinformation ges av Morten Jakobsen per e-post på Morten.Jakobsen@loreal.com eller per telefon på +45 3016 6323.