Fonction professionnelle: Sales

Type de poste: Permanent

Type de contrat: Full - Time

Site: Hoofddorp

Pays: Netherlands

Sales Development Professional

Consumer Products Division

Over L’Oréal

L’Oréal is waar FMCG meets Beauty. We geloven in ‘beauty for all’, dus proberen we voor elke consument de meest relevante producten in de markt te zetten. De beauty consument is veeleisend en de beauty markt is competitief. Om te kunnen beantwoorden aan de voortdurend veranderende vraag, zijn we digital first, merk gericht, dynamisch, innovatief en data driven. Als professional word je bij ons uitgedaagd om iedere dag nieuwe dingen te leren: on the job, via seminars, trainingen, workshops of brainstorm- en sharing sessions. 

De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar bij de grootste drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops. Met deze retailers bouwen we strategische samenwerkingen die als doel hebben onze consumenten zo optimaal mogelijk te bedienden in hun continu veranderende behoeften.

Wie ben ik?

Als Sales Development Professional start je binnen het AS Watson sales team voor de Consumenten Producten Divisie. AS Watson is een strategisch erg belangrijke klant voor L’Oréal Benelux en vertegenwoordigt de hoogste omzet in beide landen, wat een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

In deze rol zal jij verantwoordelijk zijn voor:

·       De voorbereiding en organisatie van de administratieve follow-up en het drijven van de verkoop (sales targets, verkoopgebieden, informatiesystemen, evenementen, etc.)

·       Een goede samenwerking met de verantwoordelijke Key Acount Manager(s), waar je dagelijks mee samenwerkt. Daarnaast zal je korte lijnen hebben met de Group Account Manager.

·       Het verzorgen voor de nodige follow-up en informatie voor de organisatie of zakelijke bijeenkomsten

·       Zorg dragen voor budgettaire controle van het sales team en jij bent in deze rol het belangrijkste aanspreekpunt voor controlling.

·       Het proactief opzetten van projecten/processen die de bedrijfsvoering verbeteren en het omzetten van commerciële kansen – die jij hebt gespot – tot daadwerkelijk resultaat.

Profiel

De ideale kandidaat voor deze functie is ondernemend, pragmatisch en flexibel. De Sales Development Professional voert mede de onderhandelingen op het account, dus is het belangrijk dat je commercieel en analytisch ingesteld bent. L’Oréal is een internationale organisatie met korte lijnen; wij zoeken daarom teamplayers die snel kunnen schakelen. Verder zijn uitstekende sociale vaardigheden van belang voor het opbouwen van sterke klant relaties en voor het opbouwen van een intern netwerk.

Must-haves:

·       Hebt een WO opleiding afgerond.

·       Hebt een passie voor Sales en een sterke affiniteit met de dynamiek van de FMCG

·       Beschikt over een sterk analytisch vermogen en hebt oog voor detail

·       Werkt gestructureerd en bent in staat om structuur in processen aan te brengen

·       Streeft altijd naar verbetering, efficiëntie en optimalisatie

·       Hebt ervaring met Excel (sterke affiniteit met cijfers)

·       Ben je communicatief sterk en werkt graag in teamverband

·       Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma en een individueel trainingsprogramma aan. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op het wereldwijde hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten.

En verder vind je bij ons:

·       Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s;

·       Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

·       Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;

·       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;

·       Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom;

·       Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.

Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken. Dit biedt jou de kans om jouw kennis over verschillende stakeholders te verbreden. Je zal gaan samenwerken met collega’s uit vakgebieden als Sales, Marketing, Digital en Finance.

Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!m

Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, Chairman van L’Oréal)

Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Benelux te werken?

Check dan onze LinkedIn page: https://www.linkedin.com/company/loréal/life


#}