Fonction professionnelle: Marketing

Type de poste: Permanent

Type de contrat: Full - Time

Site: Hoofddorp

Pays: Netherlands

Marketing Coördinator


Om onze marketing afdeling te versterken, zijn wij op zoek naar een Marketing Coördinator. Je gaat aan de slag in de dynamische omgeving van de L’Oréal Active Cosmetics Divisie. Op deze afdeling staan de dermocosmetica merken en producten van Vichy, La Roche-Posay en Skinceuticals centraal. Je bent nieuwsgierig naar de wereld van dermatologie en huidverzorging en krijgt energie van het idee om met onze merken impact te hebben op de kwaliteit van leven van onze consumenten. 


Welke rol ga jij vervullen?
Je wordt de marketing en medical team coordinator en bent verantwoordelijk voor het beheren van (team) processen, de logistiek, events (zoals beursen en congressen) en het helpen bij het maken van (medische)-marketingcontent. Je zorgt voor hun (team) inkooporders en data management. 


Wat worden jouw verantwoordelijkheden?
Wanneer je de functie van Marketing coördinator gaat bekleden, ben je onder andere verantwoordelijk voor:
  • Creatie van POS-materialen en coordinatie met onze producerende partners voor lanceringen en promoties in de apotheek.
  • Het organiseren van (marketing) events en het voorbereiden van medische congressen.
  • Het maken van en ondersteunen in support materialen (presentaties, e-learnings, samples) waarmee onze medische bezoekers en trainers dagelijks op pad gaan naar dermatologen, apotheken en andere healthcare experts.
  • Prijslijsten, assortimentlijsten en z-index updaten.

Het profiel dat wij zoeken?
Je bent:
  • In het bezit van een afgeronde MBO of HBO opleiding, bij voorkeur richting Marketing of Informatie/Administratie Management;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring;
  • In staat om een team te ondersteunen met administratieve werkzaamheden;
  • Innovatief, nieuwsgierig en ondernemend en
  • In een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Verantwoordelijkheid vanaf je eerste dag
Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductieprogramma en een individueel trainingsprogramma aan.
 

Jouw arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s waar jij de komende jaren in deze functie mee samenwerkt. Ook bieden wij online en offline development mogelijkheden voor thuis en op het werk, zoals trainingen en een persoonlijk ontwikkelprogramma.
Uiteraard ontvang je een aantrekkelijk salaris dat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling), korting op L’Oréal producten en bij strategische partners (zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom). Tot slot hebben we leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten, onze jaarlijkse Citizen Day en gezellige maandborrels. Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je nauw gaat samenwerken met veel verschillende mensen uit diverse vakgebieden. Dit biedt jou de kans om jezelf als professional uit te dagen en jouw kennis te verbreden.


Nieuwsgierig?
Ben jij klaar voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden? Solliciteer dan snel!


Diversiteit in recruitment
Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.
(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)


Over L’Oréal
L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de beauty business en is een van de grootste FMCG bedrijven. In 2013 gebruikten al  1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 32 internationale (en vele lokale) merken voldoen we aan de uiteenlopende behoeften van al onze consumenten.

In onze Nederlandse vestiging, vlakbij Amsterdam, werken we met 440 mensen om onze nummer 1 positie op de beautymarkt te behouden en uit te bouwen. We bewegen ons in dynamische markten, waarbinnen het succes doorgaans afhankelijk is van de mate waarin je erin slaagt om met innovatieve producten in te spelen op de wensen van de consument.

Om deze reden lanceren wij zelf ook maandelijks nieuwe, innovatieve producten binnen categorieën als skincare, haircare, coloration, make-up en fragrances. Onze sterke marketing campagnes, strategische relaties met onze retail partners en een betrouwbare distributie stellen ons in staat om jaarlijks meer dan 53 miljoen producten te verkopen in de Nederlandse markt.
 
Het succes van L’Oréal is het resultaat van een uniek merkenportfolio dat alle categorieën van de cosmetica dekt: haarverzorging, haarkleuring, skin care, make-up en parfum. Deze merken vullen elkaar aan en worden door de L’Oréal Group gemanaged in 4 verschillende divisies die elk hun eigen expertise hebben binnen hun distributiekanaal:

De Consumenten Producten Divisie biedt de beste cosmetica innovaties aan het grootste publiek in ieder continent. De bijbehorende merken zijn beschikbaar bij de grootste drogisterijen, supermarkten en in toenemende mate online via hun webshops. Met deze retailers bouwen we strategische samenwerkingen die als doel hebben onze consumenten zo optimaal mogelijk te bedienden in hun continu veranderende behoeften. De Consumenten Producten Divisie kent talloze lanceringen per jaar en is daarmee het speerpunt van ons streven om per 2020 meer dan een miljard nieuwe consumenten te hebben bereikt.

L’Oréal Luxe biedt een uitgebreide reeks van prestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter, voor mannen en vrouwen over de hele wereld. De merken van L’Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuze schoonheid te promoten: huidverzorging, make-up en parfums. Vanuit een selectief distributiekanaal wordt altijd een excellente service geboden die samen met onze exclusieve en kwalitatief hoogwaardige producten tegemoet komt aan de diversiteit aan wensen van onze consumenten.

De Professionele Producten Divisie is er om elke dag meer en meer mensen consumenten gebruik te laten maken van de kwaliteit en expertise van professionele schoonheidssalons, haarsalons en nagelsalons over de hele wereld. Dit doen ze door altijd de meest geavanceerde innovaties op gebied van haar-, huid- en nagelverzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de consument en eersteklas opleiding te bieden aan de professionals die ermee werken. Samen met hen maken we het bezoek aan elke salon een fantastische ervaring.

De missie van de Active Cosmetics Divisie is om iedereen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid van hun huid. Hierbij richten wij ons op mensen met een gevoelige of intolerante huid. Dit gebeurt wereldwijd in alle gezondheidszorgkanalen: apotheken, schoonheid- en gezondheid klinieken en in medische spa’s. Dankzij hoogwaardige elkaar-aanvullende merken,  een nauwe link met gezondheid professionals, dermatologen, kinderartsen en dokters gespecialiseerd in esthetische medicijnen, staat deze divisie op ‘s werelds nummer één positie in dermocosmetica

Deze divisiestructuur is één van de voornaamste krachten van L’Oréal en stelt ons in staat om aan verwachtingen van elke consument te voldoen; passend bij zijn of haar gewoonten en leefstijl aangepast aan de lokale wensen, overal in de wereld.


Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Nederland te werken? 
Kijk dan op de carrière site: https://careers.loreal.com/en/locations/europe/careers-in-netherlands#}