Fonction professionnelle: Retail Corporate

Type de poste: Permanent

Type de contrat: Full - Time

Site: Hoofddorp

Pays: Netherlands

Wil jij onderdeel zijn van de lancering van het No. 2 make-up merk in de US? Ben jij open, positief en houd je ervan om anderen te inspireren? Wil je graag werken voor een bedrijf dat ethiek hoog in het vaandel draagt? Dan ben jij het talent dat wij zoeken om het American Brands team te versterken als Retail & Education Manager voor IT Cosmetics.

 

IT Cosmetics werd in 2008 opgericht door Jamie Kern Lima en Paulo Lima in de Verenigde Staten. IT Cosmetics is ontwikkeld met vooraanstaande plastisch chirurgen om vrouwen te voorzien van innovatieve, klinisch bewezen, probleemoplossende make-up- en huidverzorgingsproducten. Bij IT Cosmetics willen wij vrouwen inspireren om hun eigen schoonheid te vieren, haar zelfverzekerd, geliefd en mooi te laten voelen. Wij willen de conversatie over wat schoonheid is veranderen.  

 

In 2016 werd IT Cosmetics overgenomen en maakt nu deel uit van de L'Oréal groep. IT Cosmetics zal een van de belangrijkste groeipijlers zijn voor de L’Oréal Luxe-divisie en de Retail en Education Manager is, in nauwe samenwerking met het marketing en sales team, verantwoordelijk voor de succesvolle lancering van het merk in de Benelux. De opleiding van retailers en hun medewerkers is cruciaal, samen met het opbouwen van sterke relaties is cruciaal voor het succes.  

 

Wij zijn op zoek naar iemand die oprechte enthousiasme en passie heeft voor cosmetica en het inspireren van anderen. Het is jouw missie om de teams van onze retailers op te leiden, om daarmee best-in-class consumentenervaring en uitstekende resultaten te realiseren. Je bouwt aan relaties met winkelpersoneel en onderhoudt deze om IT Cosmetics te vestigen als een toonaangevende prestige-make-up en huidverzorgingsmerk in de Benelux. Analytisch ben je sterk, je bent commercieel ingesteld en je beschikt over een zelfstarter mentaliteit. Je werkt graag in een team en je schakelt makkelijk met andere collega’s binnen de organisatie.  

 

In deze rol rapporteer je direct aan de Director van het American Brands team.  

 

Verder heb jij als Retail & Educatie Manager: 

 • Aantoonbare ervaring in retail & education (minimaal 5 jaar); 
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding; 
 • Ervaring met het motiveren en coachen van teams; 
 • Sterke communicatieve vaardigheden en goed in presenteren; 
 • Resultaat gedreven; 

 

Tot slot ben je: 

 • Flexibel en bereid in de gehele Benelux te reizen; 
 • Beschikbaar vanaf juli. 

 

Wij bieden

IT Cosmetics is onderdeel van L’Oréal Nederland. Als je bij L’Oréal start, krijg je vanaf de eerste dag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductieprogramma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma aan. En verder vind je bij ons:

 

 • Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega's;
 • Een gezond carrièreperspectief met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een competitief salaris wat bij goede prestaties op jaarlijkse basis wordt bijgesteld;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;
 • Korting op L’Oréal producten en bij strategische partners, zoals o.a. kappersketen Rob Peetoom;
 • Leuke extra’s zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.

 

Tot slot is een grote meerwaarde van werken binnen L’Oréal, dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat samenwerken. Dit biedt jou de kans om jezelf te verbreden op alle aspecten van marketing en communicatie.

 

Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!

 

Diversiteit in recruitment

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd:

 

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.

(Jean-Paul Agon, CEO van L’Oréal)


#}