< Назад к списку вакансий

National Make-Up Artist (38-40 uur, regio Randstad)

Сфера деятельности: Retail

Тип должности: Permanent

Тип занятости: Full - Time

Место расположения: Amsterdam (North Holland)

Страна: Netherlands

National Make-up Artist

(38-40 uur per week regio Randstad)

 

Over L’Oréal

L’Oréal is waar FMCG en Beauty elkaar ontmoeten. We geloven in ‘beauty for all’, dus proberen we voor elke consument de meest relevante producten in de markt te zetten. De beauty consument is veeleisend en de beauty markt is competitief. Om te kunnen beantwoorden aan de voortdurend veranderende vraag, zijn we digital first, merk gericht, dynamisch, innovatief en data driven. Als professional word je bij ons uitgedaagd om iedere dag nieuwe dingen te leren: on the job, via seminars, trainingen, workshops of brainstorm- en sharing sessions.  

 

Over de job

Over jou: jij hebt passie voor luxe, oog voor kwaliteit en duurzaamheid. 
Over ons: wij zijn L’Oréal Luxe. Wij bestaan o.a. uit de luxe brands Yves Saint Laurent, Lancôme en Giorgio Armani. Je kent ons misschien van onze bestsellers: Libre (Dua Lipa’s favoriet), Sí en My Way. Al meer dan 110 jaar wijden wij onze energie en onze competenties uitsluitend aan één ding: Beauty! Wij zijn er om met iedereen ter wereld onze expertise te delen, om tegemoet te komen aan de oneindige diversiteit van de schoonheidswensen. L'Oréal heeft een sterk en uniek DNA dat het tot een uniek bedrijf maakt! Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Lees dan snel verder.

 

Over jouw werkplek

Wij zoeken versterking voor ons team in de parfumerieën in de randstad. 

Jouw werkplek kan zo ongeveer overal in de Randstad zijn. Als National Make-up Artist ben je, samen met je collega’s, het visitekaartje en het aanspreekpunt voor onze consumenten. Meestal ben je te vinden in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Daar help jij de teams om de winkelervaring rondom de L’Oréal Luxe merken te verbeteren. Je houdt ervan nieuwe toepassingstechnieken te leren en staat te popelen om tips op artistiek vlak te delen via masterclasses, events en consultaties in de winkel met je klanten.

 

Naast elke dag een andere werkplek en andere collega’s is er meer: L’Oréal Luxe is onderdeel van de L’Oréal Group. En dat betekent werken voor de grootste cosmeticafabrikant van de wereld. Kortom; talloze trainingen, doorgroeimogelijkheden, ruim 300 collega’s in Nederland en meer dan 80.000 collega’s wereldwijd!

 

Je bent een echte mensenmens en houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe en bestaande consumenten in de winkel te kunnen verwelkomen en ze mee te nemen op een gepersonaliseerde luxe reis! Individueel advies geven, door empathie te tonen en aanbevelingen op maat te delen.

 

Je benadert consumenten proactief op een warme en vriendelijke manier om een klantervaring van wereldklasse te bieden. 

 

Je bent zelfstandig en kunt jezelf motiveren om individuele verkoopdoelstellingen te behalen.

 

 

Ondersteuning en ontwikkeling

 

Je introductie zal bestaan uit training met je Retail Team Manager, Education Manager en peers. Vanaf het begin word je voorbereid met inductiemodules over verkoop skills, huidverzorging, make-up en geur. Hierna zal er ook een volledige trainingsintroductie plaatsvinden in ons hoofdkantoor in Hoofddorp, om jouw succes te ondersteunen.

 

Je volgt doorlopende teamtrainingen waar je een introductie krijgt over alle nieuwe lanceringen, toepassingstechnieken en kunt spelen met al onze nieuwe iconische producten!

 

Je krijgt toegang tot E-Learning modules waar je jezelf kunt ontwikkelen, wij ondersteunen je ontwikkeling met de best in the business ervaring.

 

 

 

Wat wij bieden

L’Oréal heeft als missie om de hele wereld het allerbeste te bieden op het gebied van cosmetische innovatie. En dat zie je terug in alles wat we doen. Ook onze collega’s willen we het allerbeste bieden, want als medewerker ben jij het waard. En daar belonen wij je graag voor met;

 • Vanzelfsprekend; een goed salaris, mooie bonusregeling, winstdeling, dertiende maand en vakantiegeld
 • Trainingen! Standaard trainen wij al onze collega’s minimaal 5 dagen per jaar op ons hoofdkantoor in Hoofddorp. Zo leer je niet alleen alles over Yves Saint Laurent en Giorgio Armani maar ook over onze andere luxe merken.
 • PRODUCTEN! Logisch vinden wij... Je moet immers weten wat je verkoopt en adviseert. Toch?!
 • Een fijn stel collega’s. Van hoofdkantoor tot winkelvloer en van Nederland tot New York; we doen het samen en luisteren naar elkaar. En we delen één passie: beauty! 
 • En hadden we al verteld over onze Incentive Trip naar Parijs?! Eens per drie maanden wordt één van de L’Oréal Luxe collega’s Beauty Advisor van het kwartaal. Jaarlijks strijden de vier Beauty Advisors om een geheel verzorgde trip naar Parijs, waar het Europees hoofdkantoor van L’Oréal gevestigd is. 

 

 

Als je houdt van je werk en van de mensen met wie je werkt, gebeuren er geweldige dingen... Vrijheid om verder te gaan, dat is het mooie van L’Oréal

 

Dit ben jij

 • Je hebt een passie voor make up. Heb jij daarnaast ook technische kennis in huis én ervaring in de make-up industrie? We komen heel graag met je in contact! 
 • Social media-minded, en nee, daar bedoelen we niet mee dat je de hele dag bezig bent met Social media ;) Wel bedoelen we er mee dat je op de hoogte bent van de laatste trends, een netwerk hebt opgebouwd waar je jouw passie en creaties mee deelt, en jouw profiel op een professionele manier zichtbaar is
 • Service staat bij jou op nummer 1! Je bent assertief, communicatief vaardig en luistert graag naar de behoefte van de klant. Jij neemt de tijd voor de consument, vraagt door naar de specifieke behoefte en stemt het advies hierop af. Zo profiteren onze consumenten van een optimale merkenbeleving
 • Je bent commercieel, hebt een neusje voor verkoopkansen én bent gewend om te werken met KPI’s
 • Je bent een geboren motivator en coach. Jij haalt er energie uit om het maximale uit jezelf en anderen, en brengt met veel liefde jouw beauty kennis over
 • Je houdt van retail! Werken in de weekenden of op koopavonden staat voor jou niet ter discussie
 • Geen rijbewijs? Geen probleem! Sterker nog, duurzaam reizen met het OV moedigen wij aan. Alle parfumerieën zijn op loopafstand van een centraal station
 • Speaking Dutch fluently is required for this position!

 

 

Solliciteren

 

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!